pár szerelem

Ez a három csillagjegy még szeptemberben találkozik egy új szerelemmel - jön az indián nyár

Sokan csak a szeptemberben ránk özönlő hőségre gondolnak, ha az indián nyárról esik szó, vagy a vénasszonyok nyarával azonosítják, amely a szép, már érett őszi napokra utal. Pedig az indián nyár az az érettebb korban beköszönő nagy szerelmet is jelenti. Ez a három csillagjegy nemsokára belekóstolhat ennek ízébe.

Kos

Mindig másba kap, rohan, mindenhol jelen akar lenni és jelen is van minden fontos történésnél, de valahogy éppen ezért le is marad sok olyan helyzetről a Kos, ami valóban gazdagíthatná lelkét. Az ifjúkorból már kifelé lépdelő Kosok azonban csillapodnak egy kicsit, lassulnak, jobban észreveszik az élet apró történéseit. Így lehet, hogy ráismernek valakire, rányílik valakire a szemük, aki eddig is mellettük volt, de most érett meg a helyzet a vallomásra.

Ikrek

Sok időt kellett várni, de megérte. Ha eddig nem jött a nagy szerelem, vagy a reményteli szerelmek folytonos csalódást okozhtak, esetleg ha éppen nagy veszteségen is túl vannak már az Ikrek, akkor jó hírünk van. A szeptember csodaszép szerelemmel közeledik, és az Iker jegyű embereket nem kerüli el. Tartsák hát nyitva a szívüket az Ikrek.

Mérleg

A Mérlegekre nem jellemző a romantikus vágyakozás, mégis a szeptember romatikával kényeztetheti el azokat, akiknek most erre van szükségük. A szingli Mérlegek megtalálhatják a nagy Ő-t, de még a párkapcsolatban élő Mérlegeknek is jöhet valaki olyan, ahol bizony mérlegre kerül jelenlegi kapcsolatuk, a teljes életük.