szerelmesek

Ez a három csillagjegy a legédesebb, ha szerelmes

Mindenki képes elveszíteni a józanságát, amikor jön a rózsaszín köd. Ez a három csillagjegy azonban tényleg szinte úszik a boldogságban. Nagyon édesek.

Vízöntő

Az érzelmesebb csillagjegyek közé tartozik a Vízöntő, aki képes kimutatni rezdüléseit. A Vízöntők soha nem vágnak fapofát semmihez, ha pedig szívből szerelmesek lesznek, ez az érzelemdús magatartás csak fokozódik. Imádják a testi érintést, ők azok, akik folyton puszilgatják kedvesüket, keresik a kezét a másiknak, bújnak, ölelnek minden percben.

Rák

Egyszerre tobzódnak az örömben, egyszerre restellik áradó érzelmeiket, és ez a két viselkedésforma váltakozik náluk. Olyanok lesznek, mint az ovis kislányok, akik nagy bátran kiállnak a kör közepére szavalni, aztán hirtelen zavarba jönnek, és lesütött szemmel toporognak. Az azonban látható, hogy tiszta érzések dúlnak bennük. Meg lehet őket enni, olyan édesek.

Mérleg

A mindig kiegyensúlyozott, racionális és kalkuláló Mérlegek azok akik a leginkább elvesztik az eszüket. Feltámad bennük az adakozás: tényleg odaadnának mindent a szerelmüknek. Apró ajándékok- csokikák, édes szavakkal becézgető cetlik, pici figyelmességek - művészei lesznek. Túlzásba is esnek, de olyan édesek ettől az áradástól, hogy a másik fél mégse érzi soknak.