the-labour-code-3520806_1920

Ez a három csillagjegy mindent meg tud magyarázni

Néha jobb hallgatni vagy felvállalni apró kis turpisságokat, akár hibákat is. Néha persze kell a túléléshez, hogy képesek legyünk kimagyarázni, megértetni dolgokat, de a legtöbbször tudjuk, hol a határ. Ez a három csillagjegy azonban ügyesebb a többségnél, mindent megmagyaráznak.

Halak

Egyszerűen elviselhetetlen érzés a Halak jegyű ember számára a kudarc, vagy ha bűntudatot kellene éreznie. Ezért aztán addig csűri-csavarja a szót, míg végül a másik kezdi rosszul érezni magát, és elbizonytalanodik, lehet, hogy nincs igaza?

Kos

A kommunikáció bajnok Kosnak gyerekjáték ez a kihívás, szópárbajban aligha van ellenfele, kapásból jönnek az okos (okosnak tűnő) érvek, ellenérvek. Lehengerlő stílusa akkor is segíti, ha történetesen nincs igaza, és egy bocsánatkérés lenne illendő a magyarázkodás helyett.

Oroszlán

Méltóságán aluli lenne bevallani, ha tévedett vagy vétkezett, elvégre egy Oroszlán SOHA nem látja be tévedését és nem is kér elnézést. Inkább dühödt magyarázkodásba kezd, amire heves vérmérséklete még rátesz egy lapáttal. Sokszor ellenfele azért fordít hátra arcot, mert túl arrogánsan képviseli (vélt) igazát az Oroszlán. A vita, a magyarázkodás még elmegy, de az arroganciába hajló veszekedés már nem oké. Senkivel szemben.