woman-2609573_1920

Vous Varrósuli - Nadrágszár felhajtás lépésről lépésre

Új sorozatot indítunk oldalunkon, melyben partnerként a K3 Sewing Studio Blog tulajdonosa, Sármezei Kriszta segít nekünk, hogy hétről hétre át tudjunk adni nektek varrással, alkotással kapcsolatos tudnivalókat, tippeket. Fogadjátok szeretettel a Varrósulit és Krisztát.

Mielőtt belevágnánk a dologba, megígérjük, hogy hamarosan bemutatjuk nektek Krisztát, hogy megismerjétek céljait, szeretettel teli lényét és motivációit, amiért megosztja velünk, veletek tudását, szakmájának fortélyait. Ha elakadtok a szabás, varrás, alkotás során, akkor kérdezzetek bátran, akár a mi, akár Kriszta, K3 sewing studio blog oldalán. Sőt, ötleteljetek velünk! Szeretnénk tudni, mire vagytok kíváncsiak, mit szeretnétek létrehozni, de segítség nélkül eddig nem volt bátorságotok hozzá. Végezzük ezt a VARRÓSULIT együtt, tanuljunk együtt. 

Vous Varrósuli - minden vasárnap
Vous Varrósuli - minden vasárnap
Forrás:
pixabay

Varrjunk minden vasárnap együtt!

Kezdjük az egyik mindennapi kihívással, ami szinte mindenki életében megjelent már: a nadrágszár felhajtással. Tuti, ti is belefutottatok már abba, hogy megvettétek álmaitok nadrágját, aminek a szára hosszú volt (nekem folyton ez a gondom, kurták a lábaim:)), de a legtöbbször, a legtöbb embernél, férfiaknál, gyerekeknél is a nadrágszár hossza nem stimmel. Le kell vágni vagy fel kell hajtani belőle, de hogyan?

Kriszta ebben a bejegyzésben nem is egy, de rögtön hat megoldást is mutat. Akinek nincs gépe, annak a kézzel visszavarrást is megtanítja.

Tényleg könnyű, csak kövessétek a lépéseket. Katt ide!