Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy regenerálódik a leggyorsabban

Mindenki szeretne gyorsan talpra állni egy-egy kisiklás vagy trauma után, legyen az fizikai sérülés vagy valami lelki válság, de nem megy az olyan egyszerűen. Ez a három csillagjegy azonban megrázza magát és már kész is az új helyzetekre.

vous - 2019.09.11.
Ez a három csillagjegy regenerálódik a leggyorsabban

Kos

Nem csoda, hogy talpra ugrik, történjék bármi az életében, mert egy Kos ilyen, nem adja fel, nem lelkizik hosszasan. Ha bánat éri, jellemzően cselekvéssel, vagy aközben dolgozza fel az őt ért traumát. Villámgyors lelki megújulása talán kicsit felszínesnek is mutathatja a Kos embereket, pedig csak gyorsabb a belső feldolgozás, mint a többi csillagjegynél. Ráadásul nem bírja  a passzív viselkedést.

Oroszlán

Amilyen erős és bátor, éppoly erővel néz szembe a negatív élethelyzetekkel is. Nem engedi, hogy a baj maga alá gyűrje. Egy Oroszlán nem fog panaszkodni, méltósággal viseli a sorscsapásokat is. Kívülről nem látszik semmi, de belül tudatos élményfeldolgozás zajlik, ráadásul tempósan, mert az Oroszlán nem szeretné az energiáit hosszú távon erre fordítani.

Skorpió

Nem viseli jól a szenvedést a Skorpió, se más, se a maga szenvedését. Módszeresen és célratörően dolgozik azon, hogy mihamarabb túljusson a trauma utáni kemény szakaszon. Ha kell, szakember segítségét is igénybe veszi.

Ajánlott cikkek