alvás ágy pihenés

Ez a három csillagjegy megengedi magának a pihenőt

Egy hajtás az élet. Épp csak megszületünk és toljuk, toljuk erőből a feladatokat. Elvárások zuhannak ránk, teljesíteni kell. Igazából szusszanni sincs időnk, erőnk.... félelmek gyötörnek, mi lesz ha megállunk, ha kiszállunk (néha) vagy végleg a taposómalomból. Ez a három csillagjegy kapisgálja már, hogy másról kellene szóljon az élet, és néha bizony megengedi magának a pihenőt.

Halak

Nem véletlenül tartjuk úgy, hogy valaki él, mint hal a vízben. Ez bizony igaz lehet,és higgyétek el, nincs ebben semmi rossz. A halak tudják, hogy az élet rövid, és tele van előre nem látható történésekkel, senki se tudja előre, mi lesz a következő napon. Néha meg kell állni és csak úgy élvezni az életet.

Kos

Ha van csillagjegy, akkor a Kos az, amelyik igazi hedonista módon képes belevetni magát az élet örömeibe. Nem csak kis pihenőt tart, arra törekszik, hogy teljesen megforduljanak a dolgok és a munka vegyen el kevesebb időt az életből. 

Nyilas

Tiszta erőből küzd azért, hogy egyszer majd megálljon és visszanézzen. Hogy tiszta lélekkel mondhassa azt: megérdemlem a pihenést. De a Nyilas azért a FŐ célkitűzés mellett is meg-megáll, erőt gyűjt, megpihen. Élvezi a családja, a barátai társasásgát. JELEN van a saját életében. és jól teszi.