Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy mindent belead, ha szerelemről van szó

Rózsaszín köd, kábulat, gyönyörű érzések. Ebben az időszakban aztán bármire képesek vagyunk a szerelemért, de ez a három csillagjegy akkor is, ha már oszlik a köd. Ők mindent beleadnak.

vous - 2019.09.17.
Ez a három csillagjegy mindent belead, ha szerelemről van szó

Kos

Ha férfi, akkor hősszerelmes az első perctől, aki mindentől megvédi egyetlen, igaz szerelmét. Ha nő, akkor meg lesi a másik minden kívánságát és nincs az a kaland, amit a másik kedvéért be ne vállalna. A Kos nők azok, akik a világ végére is elkísérik szerelmüket.

Oroszlán

A szerelemben mutatkozik meg igazán az Oroszlán nemes lelke, nincs az a kérés, ami ne találna utat a lelkéig, legyen az egy süti vagy egy nagy utazás. Ráadásul imádja meglepni a másikat és képes akár nagy anyagi terhet is felvállalni, csak a másikat boldognak és elégedettnek lássa.

Nyilas

Romantikus és belevaló. A Nyilasok azok, akik képesek világgá kürtölni szerelmüket, ők a nyilvános lánykérés nagymesterei, és minden lehetséges módon és fórumon hirdetik szép érzéseiket. Néha már sok is kicsit a kedvesnek a hódolat, de leginkább a publikus körítés mellé. Egy kicsit csendesebb rajongás is célt érhet.

Ajánlott cikkek