family-1848957_1920

Ezt a három csillagjegyet mindig hazahúzza a szíve

Van az úgy, hogy menni kell, messzire visz az út, messzire sodor az élet, egy új kapcsolat, munka hív el. Vagy a harag, el nem fogadás, meg nem értés, harcok kergetnek messzire. De azért hazamennénk. Mindig hazavágyunk. Ez a három csillagjegy mindennél jobban.

Bak

A család számára szent, mindennél szebb, vonzóbb és értékesebb. Még akkor is azt a teret, azokat az élményeket keresi, azokat az embereket lesi szíve, amikor már senki sincs ott, ahonnan elindult és tudja, minden megváltozott. Ha nem tud hazamenni, akkor az aktuális helyen hoz létre egy olyan pontot, ahol a múlt tárgyaival veszi körül magát. Az számára az OTTHON, amíg igazából haza nem térhet.

Kos

Bár látszólag a Kos a világ minden pontján egyformán jól érzi, látszólag OTTHON érzi magát. Ez bizony csak a látszat. Minél messzebbre szakad, annál jobban hiányzik neki gyerekkora helyszíne, az otthon illata, a régi látvány. A Kos magával viszi szívében az otthona szeretetét és nincs nap, hogy ne gondolna azokkal, akik otthon maradtak. A valódi elszakadást ugyanis nehezen dolgozza fel, még akkor is, ha máshol jobban megy a sora.

Oroszlán

A rövid időre való kiszakadást is nehezen éli meg, ha messzire vagy ha hosszú időre kell mennie, abba meg félig belehal a lelke. Az Oroszlán, legyen bármennyire is bátor jegy, mindennél jobban kötődik ahhoz a helyhez, amely felnevelte és szenved, ha el kell engednie.  Valamint ragaszkodik azokhoz az emberekhez, akik gyerekkorát kísérték. Nem lehet olyan kérés egy gyerekkori baráttól, amit ne akarna azonnal, jó szívvel teljesíteni egy Oroszlán.