Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nem birtokolja párját

Sokszor azt veszítjük el, amit és akit görcsösen szorítunk. Ismeritek, ha markoljátok a homokot, az kihullik a marokból, de ha alátartjátok a kezeteket, úgy EMELITEK fel, ha óvjátok, véditek, de nem szorítjátok, akkor megmarad. Ez a három csillagjegy talán tudja ezt.

vous - 2019.09.23.
Ez a három csillagjegy nem birtokolja párját

Bak

Figyelemmel kíséri kedvese útját, de eszébe se jut birtokolni őt. Háttérben marad akkor is, ha társa fényben ragyog, a háttérből támogat, véd és megtart, de nem köt gúzsba. Egy Bak jegyű nővel élni maga a teljes szabadság.

Halak

Ahogy a Halak jegyű ember se tudna "szerelmi rabságban" élni, úgy megadja a másiknak is a választás szabadságát. Ha őt választja a kedves, akkor boldog, de nem tart vissza senkit, aki menni akar. Egyébként is szereti a LAZA, kevés kötéssel járó kapcsolatokat.

Oroszlán

Méltóságán aluli lenne a féltékenykedés, vagy a görcsös ragaszkodás. Ha azonban a másik kifelé kacsingat, akkor kinyitja előtte az ajtót, mert a kettős játszmákat nem viseli el. Amíg azonban tiszta a helyzet, akkor korlátok sincsenek. A hűségen és tiszteleten belül BÁRMIT megtehet a társ.

Ajánlott cikkek