Cookta maradék rizs étel

Egy pasi, aki Obamával főz egy konyhában

A szerkesztőség minden tagja szeret enni. Főzni már csak kevesen, vagy néha szeret, aki szeret, máskor meg nyűgnek éli meg. A tudatos főzés pedig még elég messze áll a csapattól, de jelentem vannak előrelépséek ebben az ügyben. Ám olyan menők talán sose leszünk, mint Massimo Bottura. 

Nemcsak egy sztárszakács karrierjének íve, hanem egy gyönyörű szerelmi történet is kibontakozik a Netflixen látható Chef's Table első részében. Már csak ezért is érdemes végignézni az olasz ízeket felvonultató részt, amelyből kiderült, hogyan él és dolgozik egy szenvedélyes étteremtulajdonos, és mekkora támaszra lelhet egy olyan nőben, aki érti és érzi ezt a lángolást, támogatja a tüzet, nem féltékeny az étteremre, amelyhez végül is hozzáment. - írta annak idején Mengyán Eszter, aki oldalunk főszerkesztője volt több, mint 3 évig.

Objektum doboz

Feleségével, Larával indították el a Food for Soul non-profit szervezetet is. A cél, hogy megmaradt élelmiszerekből főzzenek különleges ételeket, és ezeket osszák szét a rászorulóknak.

A Food for Soul Instagram-oldalán számtalan érdekességet is megoszt az élelmiszerpazarlással kapcsolatban. Tudtátok például, melyik az a hét zöldség és gyümölcs, amely leggyakrabban a kukában végzi? A banán, az alma, a paradicsom, a kerti saláta, a paprika, a körte és a szőlő.

A teljes cikket itt olvashatjátok el!