Egyéb kategória

Rettenetes élmény: a férjednek több cipője van, mint neked

Mire gondolsz, ha egyik napról a másikra eltűnik a borotvád, amivel a lábad szoktad megigazítani? Ha felfedezed, hogy a férjednek már több cipője van, mint neked, s újabban testhez simuló nadrágokat választ magának? 

vous - 2019.10.12.
Rettenetes élmény: a férjednek több cipője van, mint neked

Mire gondolsz, ha állandóan furcsa szagot érzel a haján, a bőrén? Ja, hogy mindez nem is furcsa, hiszen a férjed triatlonos…

Ez csak egy rövid lista és ízelítő, hogy milyen is egy triatlonossal élni, de ne ijedj meg! Ők keményen dolgozó és inspiráló emberek. Főleg a versenyek napján, amikor teljesen természetellenes időpontban kelted őket, te már nagykabátban mész ki reggel, amikor ők pólóban és rövidnadrágban, és elképesztő látni, amikor átérnek a célegyenesen (ha nyernek, akkor még inkább). Az az érzés az összes fenti rosszat elfeledteti…

20160814 rotator ironman 703 budapest 5

20160814 rotator ironman 703 budapest 5
Forrás:
sport4you

1. Készülj fel rá, hogy minden pénzetek elmegy kajára! A triatlonos férj úgy falja az ételt, mintha a következő öt percben vége lenne a világnak!
Tipp: Ha bárhova mentek közösen: mindig legyen nálad rágcsálni való. Mindig! Az éhes triatlonos egyenlő a legnagyobb átokkal!

2. Megint eltűnt a borotvád? Már-már azt hiszed, hogy kis szörnyecskék várják ki a sötétedést, hogy ellopják a drága, női borotvádat? A kis szörnyecske nem más, mint a férjed!
Tipp: Dugd el a borotváidat!

A cikk folytatását a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek