Egyéb kategória

Brad Pitt már nem pálya, mások után csorog a nyál

 Ahogy Angelina Jolie is kivetette szívéből a Szenvedélyek viharában egykor volt szívtipróját, a Blöffölőt, az arrogáns tibeti hegymászót…. úgy felejtjük el mi is a szőke kalandort és dobban ma már mások után a szívünk.

vous - 2019.10.13.
Brad Pitt már nem pálya, mások után csorog a nyál

Angelina persze saját köreiből választott új lovagot, miután végre le tudta zárni a több mint 3 évig zajló válását, legalábbis ennyi idő kellett ahhoz, hogy véglegesítsék a válásukat. A pletykák szerint Bardley Cooper a szerencsés, aki a világklasszis színésznő-rendező kegyeit élvezheti.

angelina jolie

angelina jolie
Forrás:
Vogue

Választhatott volna mást is, de tény, hogy Bradley azért elég menő, leginkább azért, mert Brad Pitthez hasonlóan nem csak sármjával, de valódi tehetséggel vívta ki magának az elismerést – és Angelina figyelmét.

Objektum doboz

Ha a hazai felhozatalt nézzük (ne csak Angelinának jusson a jóból), és a figyelmünk nem csak a színész, de egyéb celeb berkekre is kiterjed, akkor ilyen kombóban, ahol nem a botrányok, vagy a puszta vonzerő miatt maradnak reflektorfényben a sztárok, akkor Tilla, Majka és Katus Attila, személyi edző, életmód tanácsadó, európa és világbajnok sportoló is a befutók között van. Mindhárman letettek már valódi elismerésre méltó értéket az asztalra, Katus Attila például a héten a Tv2 képernyőjére került Fuss, család, fuss! című nagyszabású sport-reality edzőjeként állt az egyik versenyben lévő család mellé, hogy szakmai tudásával és személyiségével segítse őket.

Katus Attila, Fuss, család fuss!

Katus Attila, Fuss, család fuss!
Forrás:
Tv2

Tilla úgy oké ahogy van, imádjuk, ahogy imádja a családját, a lazaságát, a humorát.

Till Attila

Till Attila
Forrás:
Tv2

Majka pedig nem csak az egyik legjobb hazai előadó, de olyan gyengédséggel bánik a hozzátartozókkal, hogy attól leesik az állunk.

Majka

Majka
Forrás:
Majka – instagram
Ajánlott cikkek