Fuss, család, fuss

Ilyen az, amikor egy gyönyörű nő káromkodik

Néha még a legjobbakkal is megesik, hogy kicsusszan belőlük egy nem annyira halk, a nőiességet teljes mértékben kicsináló, ordenáré "b*szd meg". Nincs ezzel semmi baj. Különösen, ha nem életvitel szerűen, kötőszóként használja az ember. Gelencsér Timivel is megesett a Fuss, család, fuss 11. adásában - pech, hogy őt épp kamerák vették. Mentségére szóljon, hogy olyan feszültség volt a verseny alatt, amit élő ember nem bírt volna káromkodás nélkül végignézni. A "csoda" szó nem jellemzi kellően a történteket.

A hétfő reggel kémkedéssel indult. Vivi - akit távolról sem lehet azzal megvádolni, hogy az Oscar-díj legújabb várományosa - roppant gyenge színészi képességeit megvillantva próbált információt szerezni a többi csapattól. Hatalmas meglepetésre mindenki elhajtotta őt, és Lipők Csabi is kapva kapott az alkalmon, hogy elsüthessen néhány kellemetlen poént. Eközben a Nobel-díjas matematikus az MMA-harcos Buki mélyrehatóan elemezte a Lőczi család helyzetét, akik Katika súlyos sérülése miatt "új anyukát" kaptak. 

Fuss, család, fuss
Fuss, család, fuss
Forrás:
TV2

A csapatok felsorakoztak a Kulcsjáték előtt, ami a luxuslakókocsi elfoglalásáért zajlott. Mindenki kíváncsian várta, hogy mire képes az aprócska és nagyon fiatal Vivi az óriások között. A feladatok előtt megismerhettük Gabikát, aki a piros csapat tartalékjátékosa lett, majd Palik Laci bemutatta a pályát, ami a mérleg nyelvét jelenti a 21. század és a nomád élet között:

  1. Szánkón áthúzni két versenyzőt külön-külön egy pontra
  2. A tesi óráról ismert gyűrűkben lábbal lépkedni két-két játékosnak
  3. Palánkok között, felett és alatt átbújni
  4. Átfutni egy gumiabroncsokkal teli mezőn
  5. Bevárni egymást
  6. Különbözű méretű gumikat a célterületre húzni
  7. Gúlába rendezni őket
  8. Felállni a dobogóra

Ami ezek után történt, annak leírására a "csoda" szó nagyon-nagyon kevés. Nem tudjuk, Katus Attila mit művelt az eddig szabályosan bukdácsoló, a saját lábában elboruló Lipők famíliával, de élmény volt nézni a teljesményüket. Olyan összhanggal dolgoztak, hogy szabályosan megalázták a ránézésre legmasszívabbank tűnő Buchingeréket. A mezőny legszimpatikusabb versenyzője, Vivi performansza is pozitív csalódás volt. Úgy látszik, nem csak a pénteki pályán tudott hengerelni a pici lány.

Bár volt egy-egy hibája, az egyik annyira kiakasztotta Gelencsér Timit, hogy a korábbi szépségkirálynő még káromkodott is.

Mindent összegezve azonban azt mondhatjuk, a játékosok közül talán ő hozta a legtöbb extrát. Az említett jelenet a lentebb beágyazott adásban, 22:10-től látható.

Fuss, család, fuss
Fuss, család, fuss
Forrás:
TV2

Bukiék teljesítményét inkább nem is mondunk semmit - elsőnek estek ki a kékpólósok. Lőcziék viszont ismét kitettek magukért. Mondjuk, mi is hajtanánk, ha a pálya mellől Tápai Szabina ordítana velünk. Elképesztő, ahogy az a nő motiválni tud. Kezdeményezni kellene, hogy mindenki kapjon otthonra egy saját Tápait! Takarítás, fűnyírás, tanulás, vásárlás - minden sokkal könnyebben menne, ha ő tüzelné közben az embert. 

A döntőt végül a luxusban élő Lőcziék játszották Lipőkékkel, akiket már bőven megtört az élet a katonai sátorban (ez látszik Csabi humorán is). Azonban a nyomorból való kitörés sem tudott elég kraftot adni a lila meglepetéscsapatnak, hogy legyőzzék az "anyátlanokat". Harmadszorra is Lőcziék nyerték a luxuslakókocsi nyújtotta szolgáltatásokat.

És ha Lipőkéknek nem lett volna elég a vereség terhe, az anyukát, Adát még a mentő is elvitte... 

Fuss, család, fuss
Fuss, család, fuss
Forrás:
TV2

Fel lehet állni ilyen pofon után? Hogy fogják így folytatni a játékot? Mi lesz Bukiékkal, akik annyira masszívak, hogy még egy 16 éves kiscsaj is lenyomta őket? Fuss, család, fuss 19:20-kor a TV2-n!

Objektum doboz