Tápai Szabina

Megalázó: főműsoridőben sértették vérig Tápai Szabinát a TV2-n

Előre szólunk, ki fog nyílni a bicska a zsebedben attól, ahogy az egyik versenyző beszélt a gyönyörű kézilabdázóval a Fuss, család, fuss! 14. adásában. Erre az sem mentség, hogy nő a tét a játékban, és egyre kiélezettebb a csata a családok között. Olyan jelenetek következnek, amik bőven új szintre emelik a bunkóságot és a tiszteletlenséget. 

A tízmilliós főnyeremény már-már látszik annak a bizonyos alagútnak a végén, így a feszültség is fokozódik. Ennek "köszönhetően" a héten több súlyos sérülés is volt, négy tartalékjátékos is csatlakozott a csapatokhoz négy nap alatt. Az elmúlt néhány adásban az ember már Palik Laci egészségét is féltette, kész csoda, hogy ezeket a meccseket lekommentálta szívroham nélkül. 

Fuss, család, fuss!
Fuss, család, fuss!
Forrás:
TV2

A csúcspont csütörtökön volt, amikor a fehér Szijj család és a piros Lőczi család csapott össze a Második esély keretei között. A tét az volt, kinek kell párbajoznia pénteken a kihívó csapattal. Aki nyer, tovább harcolhat a 10 millió forintért; aki veszít, azt megérinti a kiesés hűvös szele. Lőcziék edzője a taktikázást eggyel tovább vitte annál, hogy melyik játékosa milyen feladatot lásson el a pályán belül. 

Tápai Szabina gyakorlatilag terrorban tartotta Szijjékat a hét folyamán. A pszichológiai hadviselés legdurvább verzióját adta elő, elhozta a földi poklot. 

Objektum doboz

Lehet vitatkozni azon, hogy ez sportszerű vagy sem, de teljesen felesleges. Annyi pénz a tét, ami könnyedén megváltoztathat emberéleteket is akár. Szabina pedig ezekkel a lépésekkel egyértelműen saját csapata malmára hajtotta a vizet. Szijjékat azonban ez - némileg érthetően - rosszul érintette. Ám ahelyett, hogy kizárták volna a külső hatásokat, Norbi szóvá tette az ügyet Palik Lászlónak. És innen már nem volt megállás...

Szabina és Norbi szűkebb körben is megpróbálták megbeszélni a dolgot. A kosárlabdázó srác a csalódottság miatt olyan dolgokat vágott a szőke anyuka fejéhez, amik még a legnyugodtabb emberek zsebében is kinyitják a bicskát. Természetesen a válasz sem maradt el. Nagyon-nagyon kellemetlen jelenet volt. Itt megnézheted 10:40-től:

Objektum doboz

A lényegen a vita mit sem változtat. Szijjéknak párbajozniuk kell a bentmaradásért Szabóékkal. Nem ígérhetünk mást, csak vért, verejtéket és könnyeket! Csak akkor kapcsolj 19:20-kor a TV2-re, ha nem sajnálod a körmeidet - tövig fogod rágni őket az izgalomtól. Feltéve, ha maradt belőlük valami a 14. adásban látott földöntúli küzdelem után: 

Objektum doboz