Fuss, család, fuss!

Megint beszóltak Tápai Szabinának: onnan jött a pofon, ahonnan nem várta

A gyönyörű kézilabdázó megosztó személyiség, ez tény. Viszont azt talán még ő maga sem várta, hogy akik legközelebb beleállnak a Fuss, család, fuss! műsorában, azok a Lőczi család srácai lesznek. Azok, akiket eddig tűzön-vízen-konfliktusokon keresztül próbált eltolni a döntőig. 

Mielőtt bármibe belekezdenénk, álljon itt Lipők Ada tangás jelenete a pénteki adásból. Ezzel még adósok vagyunk, ideje törleszteni:

Objektum doboz

Ha már mindenkinek kiégett a retinája, szép lassan térjünk rá a lényegre: a Fuss, család, fuss! döntő hetére! Beszéljük át, mi történt azóta, hogy utoljára beszámoltunk a TV2-n futó családi viadal küzdelmeiről: 

 • Csütörtökön Lipőkék lenyomták Szabóékat, de úgy, hogy a sötétkékeknek a fal adta a másikat. 11:1!
 • Pénteken Szabóék párbajoztak Teketékkel - ha csocsóztak volna a családok, a kihívók másztak volna az asztal alatt. 11:0! 
 • Szintén pénteken láthattuk Lipők Adát egyetlen tangában. Na, az a jelenet büntetett - fentebb már megmutattuk. 
 • Hétfőn Lőcziék hatalmas meccsben kipaterolták a spártai, perzsa, nindzsa, szamuráj, gengszter, harcos Bukiékat a luxilakókocsiból.
 • Ugyancsak hétfőn megkérkezett a táborba Zsidró Tamás és csapata, akik megszépítették Lőcziéket.
Objektum doboz

És jött a kedd, a döntő hét első olyan versenynapja, mely igazi téttel bírt. Hiszen hiába nyerték meg a pirosak hétfőn a luxust, ez még nem garantálja a döntőben való részvételt.

Kényelemben is el lehet bukni a 10 milliót, ahogy nomád körülmények között is meg lehet nyerni...

Mindenki nagyon motiváltan ugrott neki a pályának, ami első ránézésre eddig a legkeményebb volt:

 1. Négy homokzsákkal hordókon átmászni
 2. Gyűrűkön átküzdeni magukat a versenyzőknek
 3. Átmászni egy hatalmas, gerendákból épült hídon
 4. Nyolc homokzsákkal kúszni, mászni, gurulni
 5. A homokzsákokat feldobni a kb. 2,5 méter magas célterületre
 6. Felmászni a homokzsákok mellé
Objektum doboz

Ahogy a videóban is látszik, ehhez a pályához azért kell kraft. Talán nem adunk ki államtitkot, ha eláruljuk, hogy a legvégén Lőcziék és Buchingerék között dőlt el az első döntős hely sorsa. A legnagyobb meglepetést a győztesek megmaradt életeinek száma okozta - az viszont tényleg nagyon extra. Ahogyan az is, hogy Tápai Szabinát már megint nagy sérelem érte. Ez már nem az első ilyen alkalom a műsor folyamán: múltkor az egyik legyőzött család játékosa tiporta páros lábbal a szőke szépség sportolói múltját.

Most saját játékosa állt bele az egykori kézilabdázóba, ami nagyon rosszul esett neki.

Több szempontból sem volt korrekt. Aki sportolt már valaha, az tudja, hogy az edzőnek mindig és mindenben igaza van. Még akkor is, ha nincs igaza. Ráadásul Szabina miattuk vállalt korábban konfliktust, és Lőcziék nagy százalékban neki köszönhetik, hogy eljutottak idáig. Úgy látszik, hogy a 10 millió forint közelsége még azokat is meg tudja borítani, akik eddig sziklaszilárdsággal meneteltek a fődíj felé. 

Objektum doboz

Aki már most idegbeteg, azzal mi lesz a következő napokban? Most fordultunk rá az igazi célegyenesre, már csak három versenynap van hátra a Fuss, család, fuss!-ból. Ki lesz az, aki hazaviheti a pénzt? Itt már lehetetlen megjósolni, mi fog történni. Feszültség, dráma, vér, verejték, könnyek. Fuss, család, fuss! 19:20-kor a TV2-n!

Objektum doboz