fiatal pár

5 hely, ahol megtalálhatod az igazit

Újra itt a Valentin-nap. A nap, amikor a közösségi médiumok szervereit leolvasztják a csöpögős, romizós, kettesben vacsizós fotók, sztorik és videók. A nap, amikor a szingli nők és férfiak egyik fele kivenne egy nap szabit az életből, hogy el tudjon bújni valahová, ahol mindettől megkíméli a retináját. Az egyedülállók táborának másik fele pedig azért bújna el, mert utálja, hogy nincs senkije.

Persze, tudjuk, hogy Instán mindenki Carrie Bradshaw, szingli power meg ilyenek, de azt is, hogy sokan a valóságban homlokegyenest másképp gondolkodnak.

Csak az nem hozna annyi lájkot, így elszabadul a belső Sarah Jessica Parker, és vad tombolásba kezd...

Engedjük is el a Szex és New York-ot, foglalkozzunk azzal, ami valóban előre viszi az életünket! Hol találhatunk rá a nagy Ő-re? Feltéve, ha létezik, de most játszunk el a gondolattal, hogy él, virul, csak még nem jött szembe velünk.

Forrás:
Unsplash

Az Esküvő Online esküvőszervező portál megkérdezett több mint ezer jegyben járó menyasszonyt és újdonsült feleséget, hogy hol találta meg élete párját. Nem fogod elhinni, de úgy tűnik, a Tinder nem csak az egyéjszakás kalandok használtautó börzéje.

Kiderült, hogy minden 40 év alatti ember ismer olyan párt, amelynek tagjai a Tinderen jöttek össze, és házasság lett a vége.

Több, mint meglepő. De vajon tényleg ez a legjellemzőbb ismerkedési forma manapság? A kutatás eredménye azt mutatja, hogy még nem, de már ott liheg a “hagyományos” módszerek nyakán. A válaszadók negyede ismerősökön, barátokon keresztül találkozott élete párjával, és a második helyen jönnek azok, akik az iskolapadot koptatták együtt jövendőbelijükkel.

Forrás:
Esküvő Online

Jelentős azok száma, akik egy buliban sündörögtek oda szívük választottjához (14%), és csak utánuk következnek a társkereső alkalmazásokban rejlő lehetőségeket tulajdonképpen maximálisan kihasználó userek (13%).

Jegyezzük meg most ezt a sorrendet, és térjünk vissza rá 5 év múlva! Nem lenne meglepő, ha már ilyen rövid időtáv alatt is jelentős átalakuláson esne át a lista – és nem az old school ismerkedési csatornák javára.

Mindenki ismeri a mondást, miszerint “házinyúlra nem lövünk”, de a szabályok ugyebár azért vannak, hogy megszegjük őket. Így gondolkozhatott a válaszadóknak az a 12 százaléka is, akik a munkahelyükön, talán épp a fénymásolószobában leltek rá a nagy Ő-re.

Forrás:
Unsplash

Szóval érdemes nyitott szemmel járni:

  • Baráti összejöveteleken,
  • suliban,
  • szórakozó-
  • és munkahelyeken,
  • de még Tinderen vagy Badoon

is rátok találhat a nagybetűs SZERELEM.