ALH Vous 1200x360 29

Akvarell ajándék készletek minden alkalomra

A festés egy olyan élmény, amely kikapcsol a mindennapok világából és érzelmekben bővelkedő tevékenységként rendkívüli módon gazdagítja személyiségünket és életünket. Az akvarell festés pedig egy olyan technika, amivel viszonylag könnyen, szinte bárki alkothat csodálatos képeket, ha rendelkezik némi kreativitással és képzelőerővel. 

Az akvarell technika jellemzői

Ez a technika egyszerre nagyon nehéz és nagyon könnyű. Már gyermekkorban is ismerkedünk vele a vízfestékek révén, és biztosan megtapasztaljuk, hogy néha nehezen megjósolható a víz és a festék együttes viselkedése, s az elrontott alkotások sajnos nehezen javíthatók. Ugyanakkor könnyű is ez a technika, hiszen olyan szabadságot kínál az alkotásban, amellyel gyakorlatilag az “elrontott” kategória értelmezhetetlenné válik. 

Az akvarell festéshez szükséges anyagok, kellékek és eszközök

Az iskolai vízfestékektől kezdve természetesen nagyon széles termékkínálat áll rendelkezésünkre, egészen a professzionális minőségű akvarell festékekig és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen alapanyagokkal dolgozunk. Az akvarell technikához a festékeken és minőségi ecseteken felül olyan akvarellpapírokra is szükségünk van, amelyek alkalmasak ehhez a vizes technikával történő alkotáshoz.

Akvarell ajándék készletek

Az akvarell festéshez szükséges kellékek, anyagok és eszközök egész évben keresettek, a téli ünnepekhez közeledve pedig még kelendőbbé válnak. A NEOART Nagykereskedés gazdag kínálattal és minőségi termékekkel várja azokat a viszonteladókat, akik szeretnék a lehető legteljesebben kiszolgálni a hozzájuk beérkező vásárlói igényeket.

Az óriási akvarell készletekben az A3-as asztali rajzállvány és festővászon mellett minőségi tubusos akvarell festékek, festőpaletta és ecsetek, sőt, még ceruzahegyező és radír is található.

A divatos átlátszó dobozban elhelyezett komplett akvarell festék- és ecsetkészletek mellett ízléses fémdobozos és elegáns fadobozos akvarell készletek is a kínálat részét képezik. A fém dobozos készletek előnye a könnyű tisztíthatóság, míg a fadobozosoké az exkluzív megjelenés lehet. Természetesen nem hiányozhatnak a felhozatalból a minőségi akvarell ceruza készletek sem és az akvarellfüzet is azon termékek közé tartozik, amelyet szívesen vásárolnak a festék- és ecsetkészletek mellé az ügyfelek.

Az ünnepi időszakok slágerterméke az elegáns fa táskában érkező, 29 darabos ZEN készlet, a nagy művészeti utazókészlet asztali festőállvánnyal és hordtáskával, valamint a 32 darabos Royal nagy akvarell festőkészlet elegáns kétoldalas, átlátszó alumínium táskában. 

Az akvarell készletek közös tulajdonsága, hogy nemcsak a bennük található kiváló minőségű termékek révén okoznak örömöt és válnak ajándékozásra is tökéletessé, hanem az exkluzív megjelenés, a szép dobozokba, illetve táskákba csomagolt készletek szép elrendezése és prémium kivitelezése teszi ezeket tökéletes ajándékká, akár a karácsonyfa alá, akár szülinapra szeretnénk vele megajándékozni egy kreatív lelket.