vous felso kep 1200x360 (4)

Nem csak tinik kedvence, férfivá érett a vidám srác: A PEOPLE magazin szerint Ő legszexisebb férfi 2021-ben

Paul Rudd még nehezen tudja elfogadni, hogy Őt választotta a People magazin a  2021-es év legszexisebb férfija címre, de Az 52 éves színész már semmin nem csodálkozik. Ő lehet kedves, barátságos, szorgalmas, minden olyan címkét, rá lehet tűzni amit láthattunk remek alakításai során. De szexi? Ez neki is újdonság.

"Tisztában vagyok vele, hogy amikor az emberek meghallják, hogy engem váalsztottak a legszexisebb pasijának, azt mondják: "Mi van?" – meséli a színész PEOPLE e heti címlapsztorijában.

Az ilyen szerénység – azokkal a gyönyörű zöld szemekkel és könnyed vigyorral párosulva – pontosan ez az oka annak, hogy a közönség beleszeretett Ruddba az évek során.Annak ellenére, hogy a férfi szupersztárrá emelkedett, Rudd kitart amellett, hogy  feleségével, Julie-val (53), valamint gyerekeikkel, Jackkel (17) és Darbyvel (12) a legboldogabb.

"Ha magamra gondolok, férjként és apaként gondolok magamra" - mondja. "Csak a családommal lógok, amikor nem dolgozom. Ez az, amit a legjobban szeretek."

De humorát sem vesztette el. Arra a kérdésre, hogy szerinte most megváltozik-e az élete, azt válaszolta:

"Most remélem, hogy végre meghívnak néhány szexi vacsorára Clooneyval, Pitttel és B Jordannal" - mondja. "És úgy gondolom, hogy sokkal több jachton leszek. Izgatott vagyok, hogy kibővíthetem vitorlás életemet.”

PR
PR
Forrás:
youtube