Egyéb kategória

Innen tudod, hogy egy pasi nem neked való, bármennyire is fáj

Néha tényleg csak időpazarlás valakivel együtt maradni, de egyből felismered, hogy melyek az intő jelek? Természetesen, ha túl sokat veszekedtek, kontrollál téged, megcsal és egyéb teljesen kizáró okok, akkor egyértelmű, hogy mit kell tenned. De ezeken kívül is akad még pár tényező, amikor jobb elengedni egy kapcsolatot.

vous - 2021.11.19.
Innen tudod, hogy egy pasi nem neked való, bármennyire is fáj

Logikusan azt gondolhatnánk, hogy egy felnőtt nő fel tudja mérni, hogy ki illik hozzá és kivel lesznek bajok. Aztán jönnek az olyan klisék, hogy az ellentétek vonzzák egymást, vagy a kihívás miatt lesz vonzó valaki. Ennek van is, meg nincs is igazságalapja, mert előfordul, amikor valaki tényleg nem neked való, de te pont ezért találod érdekesnek, és már kész is a baj. Nézzük át, hogy mikor jobb az eszedre hallgatni és nem a vágyaidra!

Rossz a szex

Nem feltétlenül arra gondolunk, hogy az úriember béna az ágyban. Jó, kicsit erre is, mert ez is előfordulhat, és hosszú távon a kielégítetlen nő boldogtalan lesz. De ezer és egy oka lehet a rossz szexnek. Méretbeli problémák, vehemencia kérdése — nem mindenki a rózsaszirmos romantikára bukik, mások meg nem viselik el az ősemberek finomságát megszégyenítő döngölést —, túl sokszor vagy túl ritkán akarja, vagy csak szimplán nincs meg az a fokú kémia köztetek. Hiába kedveled, mint embert, hiába szép a szeme, a jó kapcsolatban igenis fontos a kielégítő szex. 

Nem értékel eléggé téged

Jó dolog, ha kölcsönösen elismeritek egymás értékeit, örültök a sikereknek, támogatjátok a kihívásokban a másikat. Azonban az apró dolgokról sem szabad megfeledkezni: nem lehet kötelező elvárás, hogy gondoskodsz róla és törődsz vele. Nem kell minden nap ajándékokkal elhalmoznia és tapsolnia neked, ha kimosod a zokniját, vagy ebédet főztél neki, de egy egészséges szinten, igenis legyen hálás érted. Ennek egy sokkal durvább esete, amikor a semlegesség helyett folyamatosan panaszkodik rád, és mindent csak kritizál, amit csinálsz. Az ilyennek jobb útilaput kötni a talpára.

szex után

Ja, hogy tetszik külsőre, meg jó a szex? Ez egy ideig kitart, de ha a vágy picit alább hagy, akkor mit fogtok csinálni?
Forrás:
Unplash

Közös érdeklődés hiánya

Hidegen hagyják a te hobbijaid, téged sem érdekelnek az ő tevékenységei? Még nem a világ vége, mert találhattok új közös programokat. De ha sem beszédtémában, sem stílusban, sem világnézetben nem illetek össze, akkor mi a fenét műveltek egymás mellett? Ja, hogy tetszik külsőre, meg jó a szex? Ez egy ideig kitart, de ha a vágy picit alább hagy, akkor mit fogtok csinálni? Sokkal egyszerűbb, ha egy olyan embert találsz, akivel öröm minden perc és megértitek a másik gondolkodását és lelkesedését.

Meg kell játszanod magadat

Szép elgondolás, ha tetszeni akarsz valakinek, és ezért igyekszel kihozni magadból dolgokat, amelyek nem annyira jellemzők rád, de egy ponton túl már nem éri meg az erőfeszítés. Ha nem fogad el olyannak, amilyen vagy, ha nem lehetsz önmagad, akkor valószínűleg neki egy másik csaj kell, neked meg egy másik pasi. Őt sem kedves dolog átverni, és egy idő után amúgy sem tudod majd leplezni, hogy milyen az igazi személyiséged. Ne értsd félre, nincs semmi baj a valódi éneddel, csak nem biztos, hogy ilyen lányt keresett, mint te. Nem csodásabb, ha valóban téged akar minden hibáddal együtt?

Nem ugyanazt akarjátok

Sok mindent meg lehet oldani egy kiadós beszélgetéssel, de pár dolgon szinte lehetetlenség változtatni. Te komoly kapcsolatot akarsz, de ő csak szórakozni szeretne? Instant szívtörés. Szeretne veled lenni, de nem a családalapítós fajta, te pedig négy gyereket akarsz, kertes házzal és kutyával? Hosszú szenvedés és valaki sosem lesz boldog a végkifejlettel. Az emberek felnőtt fejjel nehezen változnak, és rövid időre talán belemennek dolgokba, de a végén visszatérnek az eredeti elképzeléseikhez. Ahogy neked nehéz elengedni valamit, ugyanúgy a másik félnek is az lesz. Sajnos, nagy eltéréseknél a kompromisszum egyetlen lehetősége, ha mind a ketten más párral próbáljátok meg a terveiteket.

Persze, aztán akadhat kivétel, türelmes nők sem járnak pórul mindig, a szexnek is időt kell néha hagyni, hogy összecsiszolódjatok. Lehet, nagyon is értékel a párod, csak esetlenül mutatja ki. Lehet, még nem bukkantatok rá a közös szenvedélyre, amely tovább tart, mint a libidótok. Lehet, idővel olyan leszel, mint amilyennek mutatni akarod magad, mert az újdonság a rutinoddá válik. Lehet, hogy még nem nőtt be a feje lágya, és azt fogja akarni, amit te. Csodák akadnak, de gyakoribb, hogy ha valakivel nem működik a dolog, akkor azt jobb elengedni.

Ajánlott cikkek