Egyéb kategória

Férfiak, ezzel az 5 dologgal rögtön elvágjátok magatokat a nőknél!

Dacára a több tucat ismerkedős appnak és egyéb lehetőségnek, talán még sohasem volt annyira nehéz az ismerkedés, mint mostanában. Éppen ezért egy kis közvélemény kutatást tartottam a barátnőim között arról, hogy szerintük mik a leggyakoribb hibák, amiket már az elején elszúrnak a pasik.

vous - 2021.11.20.
Férfiak, ezzel az 5 dologgal rögtön elvágjátok magatokat a nőknél!

Vigyázat Uraim, az alábbiak jobban védenek a becsajozástól, mint fogamzásgátló a nem kívánt terhességtől!

Ha nem tudtok helyesen írni/fogalmazni

Lehettek ti kinézetre megtestesült álompasik, ha közben olyan a helyesírásotok, mint egy alsósnak! Kevés kiábrándítóbb dolog van annál, amikor bókolni próbáltok, de mi csak a helyesírási hibákat tudjuk számolni az üzeneteitekben…

Ha gagyi dumával indítotok

Ha már a bókoknál tartunk… Értjük mi, hogy próbáltok kitűnni a tömegből, és nem a századik "sziamizuval” szeretnétek indítani a beszélgetést. De a "Kuponnapok voltak, hogy így csillog a szemed?" – talán nem az a szöveg, amitől az összes lány a lábaitok elé borul majd! Nem kell ezt túlizgulni, egy szívből jövő – és nem előre betanult – bók többet tesz, mint 100 erőltetett.

Alapvető higiénia hiánya

Amikor a lányok átlagosan 1-2 órát minimum készülődnek egy randi előtt, kifejezetten sértő, ha a pasi igénytelenül jelenik meg a találka helyszínén. Meg sem kell szólalnia az embernek, már az öltözködése és megjelenése is elárulja, mennyire viszonyul tisztelettel a randipartner felé.  Persze, nem arról van szó, hogy ha nem a legújabb divat szerint öltöztök, akkor már le is vagytok selejtezve, de nagyon hervasztó, ha valaki lyukas pólóban, koszos körmökkel vagy olyan szájszaggal érkezik, amitől az asztal közepén lévő művirág is elhervad.

Forrás:
Unsplash

Amikor a korábbi hódításaitokkal próbáltok menőzni

Most komolyan?? Tudjuk, hogy nem ez az első randitok, és valószínűleg a sulibulis első csókon is túl vagytok már, nem vagyunk naivak. De senki – legalábbis a nagy többség – nem kíváncsi arra, amikor részletesen kifejtitek, kivel, mit, mikor, hol. Persze normális, ha szóba kerülnek az előző kapcsolatok, randis élmények, de nem kell túltolni. Ha ezt valaki nem érti meg, az hatalmas RED FLAG!

Ha azt várjátok, mi tegyük meg az első igazi lépést

Tudjuk, ez már a 21. század, nem kell a toronyba zárva várni a nagy Ő-t, aki kiment minket rabságunkból, de a pasiknak sem kellene átvenni tőlünk ezt a szerepet! A Tinder és társai annyira elkényelmesítettek titeket, hogy néha az az érzésünk, nekünk kell a ti kegyeitekért harcolni. Talán odáig eljuttok, hogy megkérdezitek, lenne-e kedvünk találkozni, de a munka nagy része már a lányra marad, amikor már ki kell találni a helyszínt és az időpontot. Kevés férfiatlanabb dolog van annál, ha már a legelején úgy viselkedtek, mint egy papucs, és nem tudsz egy épkézláb döntést hozni. 

Ajánlott cikkek