Egyéb kategória

A csillagok sem akarták a szerelmünket

A horoszkóp igen megosztó téma, de én úgy tartom, csak azok szólják le, akik nem értenek hozzá. Az energiák, a csillagok és mi is a természethez kapcsolódunk, így miért ne lenne alapja? Hallgatni pont ezért érdemes rájuk - a párkapcsolatunk tekintetében is.

vous - 2021.11.21.
A csillagok sem akarták a szerelmünket

Másokkal egyetemben én is a tökéleteset keresem, az Igazit, aki mellett leélhetem az életemet. Aki társam a mindennapokban, aki mindig mellettem lesz. Egyelőre ez nem alakul a legjobban, de hiszek abban, hogy a csillagok mellettem vannak és segítenek.

A mindennapokban, különösen ismerkedésnél fontos szempontnak tartom a saját és a másik csillagjegyét is. Sok időt és energiát spórolhatok meg, ha tudom ki az, akivel úgysem működne a dolog, mert nem vagyunk kompatibilisek. Számos kapcsolatom volt már, nem csak  üresen beszélek. Persze, voltak apróbb-cseprőbb hibák végig, de összességében mindig egyértelmű volt, hogy emiatt nem működtünk. Mert a csillagok sem akarták.

Tisztában lenni önmagunkkal és a másikkal sosem hiba.

“Próbálj egyszer úgy ismerkedni, hogy nem kérdezel rá” – mondta a legjobb barátnőm, mikor a lehetetlen helyzetem ecseteltem neki. Először gondolni sem akartam rá, mégis minek? Végül addig győzködött, hogy belementem, és megszervezett egy randit az egyik kollégájával.

Helyes volt, informatikus. Megfogadtam, hogy nem kérdezek rá. Emiatt kerültem minden olyan kérdést is, ami a születésnapjára utalt volna. (Kívülről tudom, hogy melyik csillagjegy mettől-meddig tart, egyből rájöttem volna, mi az övé). Egy bárban találkoztunk, ahol beszélgetés mellett tudtunk biliárdozni is. Csak úgy izzot közöttünk a levegő, tökéletes összhangban voltunk.

Az energiák, a csillagok és mi is a természethez kapcsolódunk, így miért ne lenne alapja?

Az energiák, a csillagok és mi is a természethez kapcsolódunk, így miért ne lenne alapja?
Forrás:
Canva

A második randink alkalmával moziba mentünk. Ő is az a tipikus pasi, aki rajong a szuperhősfilmekért. Nem értek hozzá, de izgatottnak tűnt, így bevállaltam. Olyan lelkesedéssel beszélt róla, hogy öröm volt hallgatni.

Egy hétig nem találkoztunk utána, de továbbra is hívtuk a másikat. Valami ezután változott meg, de nem tudtam rámutatni, mi lehet az. Az energia, ami vonzott minket egymáshoz továbbra is ott volt, de valami hiányzott. Meséltem neki a pörgős napjaimról, és hogy milyen terveim vannak. Ő csak hallgatott és mosolygott. Mintha nem örült volna úgy nekem, ahogy én teszem ezt érte.

Végül nem bírtam tovább, bennem volt az érzés, hogy valami nem stimmel. “Amúgy mi a horoszkópod?” – tettem fel az ártatlannak tűnő kérdést. “Halak” – válaszolt és hirtelen minden egyértelmű lett. 

Pont az ellentétem volt. Teljesen.

Még utána is olvastam, hátha menthető valami, de nem találtam bizonyítékot arra, hogy a kapcsolatunk működhetne. Mikor megkérdezte, miért nem akarok találkozni többet vele, csak annyit válaszoltam: “Nem így van megírva.”

Lehet, sokan leszólnak majd emiatt, de hiszem, hogy jól döntöttem. Vár rá is valaki, aki tökéletes lesz számára, és rám is, aki mindenben illik hozzám. A csillagokkal úgysem lehet vitatkozni.

Ajánlott cikkek