Intim

Koronázatlan balfékek: Pasik, akik nem értik a női testet

Mi csajok tudjuk, mindenről beszélhetünk egymással, nincs olyan téma, amihez ne lenne hozzáfűznivalónk. Ez alól pedig a szex sem kivétel. Tabuk nélkül mesélhetjük el a kínos sztorikat is, amiből őszintén, akad mindenkinek.

vous - 2021.12.08.
Koronázatlan balfékek: Pasik, akik nem értik a női testet

A szex nemcsak csodálatos lehet, hanem előfordul, hogy olykor kínos, esetleg feszült hangulat uralkodhat el az ágyban. Ezek a helyzetek néha kiváló humorforrást biztosítanak egy hosszú hét után, amikor összeülünk a csajokkal. 

A legjobbakat hoztam el nektek!

Anna a szüzessége elvesztéséről mesélt. Mindenki tudja, hogy az első együttlét egy kicsit döcögős, egy kicsit ügyetlen, de mégiscsak meghatározó egy lány életében. Annának is maradandó emléket hagyott.

Igazából már végeztünk, és egy kicsit még a hatása alatt voltam a dolgoknak. Szerintem jól esett volna, ha mellém bújik, hogy jól megőrizzem a pillanatot. Helyette felállt az ágyra, felemelte a kezeit és elkiáltotta magát: Már nem vagyok szűz! Végülis, megőriztem az emléket…

Nemcsak az első lehet ciki, – vette át a szót Zsuzsi – hanem még amikor az elején nem találjátok meg a közös nevezőt. Sosem felejtem el ezt a srácot. Nagyon szeretett volna a kedvemre tenni, és állandóan a lábam közé tette a fejét. De amint elkezdte, én esküszöm nem éreztem a nyelvét! Olyan volt, mint egy kis mókus, aki rágcsálni szerette volna a kedvenc nasiját. Most nő létemre mondjam, hogy ne fogazz? Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.

A szex nemcsak csodálatos lehet, hanem előfordul, hogy olykor kínos.

A szex nemcsak csodálatos lehet, hanem előfordul, hogy olykor kínos.
Forrás:
Unsplash

Ha egy kicsit tapasztalatlanok a férfiak, az nem is olyan nagy probléma, de amikor eljátsszák, hogy egy pornófilmben vannak, na akkor minden nő egy kicsit felszisszen. Ági legalábbis nagyon kiborult.

Ez a csávó úgy ujjazott, mintha robotkarja lenne. Olyan gyorsan és erősen csinálta, hogy azt hittem, ott helyben meggyulladok, és nem a jó értelemben. Olyan volt, mintha valami hardcore pornóban szerepeltünk volna, már csak a láncfűrész hiányzott a seggemből!

Nekem a kis Aladin volt a kedvencem – kezdte a mesét Bori. – Úgy dörzsölt, mintha várta volna, hogy előbújjon belőlem egy dzsinn. Megsajnáltam és megmutattam neki, hogyan kell jól csinálni. Mire megtanulta, hogyan világítson a lámpásom, addigra különváltak az útjaink. Hálátlan munka az okításuk…

Ugyan vannak pillanatok, amiket nagyon kellemetlennek élünk meg, és úgy érezzük ilyen aztán senki mással nem fordult elő, de az ilyen beszélgetések teszik egy kicsit könnyebbé a kínos élményeket. A barátnőimmel nekünk bevált, és remek sztoriesteket tudhatunk már magunk mögött!

Ajánlott cikkek