Egyéb kategória

Elegem van, idén megismerem álmaim férfiját

Mindenem megvan az életben, csak hiányzik valaki, akivel megoszthatnám. Kipróbáltam a hagyományos módszereket, és elegem van a béna Tinder-randikból, a töketlen férfiakból, és a kerítőt játszó barátnőkből, idén az én kezemben lesz az irányítás.

vous - 2021.12.29.
Elegem van, idén megismerem álmaim férfiját

Jól érzem magam egyedül, szeretem a lakásom, elviselem a munkám, a barátaim mindig ott vannak, ha szükségem van rájuk, de szeretnék valakit, akivel megoszthatnám az életem. Egy komoly, egészséges kapcsolatot, egy férfit, aki megért és meghallgat, akire számíthatok, aki igazi társam lesz, ha kell jóban rosszban. Lehet, hogy ilyen nem is létezik, de idén nem fogok rá várni, hanem én fogom megkeresni.

Nő vagyok, nem tehetetlen

Rájöttem, hogy ha értelmes párt akarok találni magamnak, akkor hiába ülök a fenekemen, meg kell emberelnem magamat és “tököt növesztenem”. A baráti társaságomban már mindenkit ismerek, ahogy a barátnőim összes szingli ismerősét is. Szerintem nem velem van a baj, hogy egyikőjük se mozgatja meg a fantáziámat.

A Tinder úgy tűnik, hogy csak a beképzelt, komplexusos és egyéjszakás kalandokat kereső „férfiak” gyűjtőhelye lett, és nekem ehhez nincs elég energiám. Kényelmes húzogatni a profilokat munka után, unott fejjel, de a többedik borzalmas randi után már túl sok fejtörést okoz találgatni, hogy az új matchem képeiből mi valós és mi nem. Fennhagyom a telefonomon, de sok reményt már nem fűzök hozzá.

Igazi élményekre, igazi emberekre vágyom

Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy napi nyolc óra munka mellett már nem sok idő jut az ismerkedésre, de ezen is változtatok. Eldöntöttem, hogy kipróbálok hobbikat, ha ott lesz álmaim férfija, ha nem, legfeljebb rátalálok valamire, amit szeretek csinálni. Kevesebb nem leszek tőle, és az időmből kitelik.

És nem fogok várni, hogy leszólítson a szőke herceg fehér lovon, ha valaki szimpatikus meg fogom tenni az első lépést.

Legalábbis remélem, hogy menni fog, még soha nem csináltam ilyet, de még meg se fordult a fejemben. Ha nagyon tetszett egy srác, akkor is mindig azt képzeltem el, hogy milyen jó lenne, ha odalépne hozzám, és leszólítana.

De miért ne lehetne ez fordítva? Miért ne hívhatna el egy nő egy férfit találkozni?

Ha ez sérti a büszkeségét, akkor amúgy sem hinném, hogy nagy jövője lenne a kapcsolatunknak, ha pedig benne van, akkor megadtuk az esélyt egymásnak. Legrosszabb esetben többet nem találkozunk, de legalább előtte láttuk kivel megyünk el meginni azt a kávét, hogyan néz ki, hogyan viselkedik a hétköznapokban, hogyan mutatkozik be, milyen a hangja.

Az se bánt, ha nem sikerül

Nem tudom, hogy lesz-e eredménye ennek a próbálkozásnak, vagy, hogy meddig fog tartani ez a lendület, de legalább elmondhatom, hogy megpróbáltam. Aztán, ha nem jön be, akkor folytatódik minden a régiben, mert szeretem az életemet, szeretem a barátaimat, és a családom is mindig ott lesz nekem a bajban.

Ajánlott cikkek