Egyéb kategória

Lehet, hogy nektek szégyellnivaló, de a pasik imádják ha ezt csináljátok

Minden nőnek vannak olyan szokásai, amit a világ minden pénzéért sem csinálna a párja előtt, pedig semmi ok az aggodalomra, hiszen ezeket a furcsaságokat valójában imádják a pasik.

vous - 2022.01.11.
Lehet, hogy nektek szégyellnivaló, de a pasik imádják ha ezt csináljátok

Ha otthon pihentek Disney-mintás pólóban, nyuszis mamuszban és szakadt bugyiban

Ki ne tudná, hogy mennyire kényelmes hétvégén elfelejteni a farmert, és a szoros, kemény talpú cipőt? Mi már alig várjuk, hogy ledobhassuk a munkahelyi göncöket, és a bejáratott régi pólóra, cicagatyára és mamuszra cseréljük. Senki előtt nem mutatkoznánk így, de valójában nincs miért aggódnunk, hiszen a pasik imádják, ha kedvenc kinyúlt cuki felsőnkben, és kissé szakadt, de hordhatatlanságig imádott kedvenc bugyinkban lazulunk otthon velük.

lány

Senki előtt nem mutatkoznánk így, de valójában nincs miért aggódnunk.
Forrás:
Pexels

Ha hétvégén végre kirúgtok a hámból, és dobjátok a diétát

Lehet, hogy nektek egész héten lelkiismeret furdalásotok van egy lazább hétvége után, amikor megettetek mindent, ami csak az utatokba került, és megtetszett, ám erre duplán sincs semmi okotok. Egyrészt, miért ne ehetnétek, amit csak akartok? Ha hétközben igyekeztek is inkább az egészségesebb opciókat választani, hétvégén simán belefér egy kis “bűnözés”. Az már csak hab a tortán, hogy a pasik számára is extra vonzerővel bír, ha végre jó étvággyal esztek, nem csak egy falatot kértek az övékből.

Ha smink nélkül, karikás szemmel is magabiztosak vagytok

Nincs mit tagadni azon, hogy otthon mindenki előnytelenebbül néz ki, mintha épp valahova indulni készülne. Bár egy kapcsolat elején még igyekszik az ember az előnyösebb arcát mutatni, gyorsan rá lehet jönni, hogy ennek semmi értelme, és jobban jártok, ha nem aggódtok a smink nélkül előbukkanó természetes bőrötökön. Mindegy, hogy mindennap sminkeltek, soha vagy csak olyankor, amikor megjön a kedvetek, azt már biztos észrevettétek, hogy a valdódi szexepil a magabiztosságban rejlik, amit a pasik nagyon gyorsan kiszagolnak, a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat.

Amikor újranézitek a kedvenc meséiteket

Nincs annál aranyosabb, amikor valaki nem tagadja le, hogy a gyermeki énje még benne él, és utat is enged neki. Mindannyiunknak vannak olyan régi, kedvenc meséink, amelyekre szeretettel és nosztalgiával gondolunk vissza, és sokan vagyunk, akik szeretjük is ezeket újranézni, ám sokan csak titokban, mert cikinek gondoljuk, hogy annyi év elteltével is gyermek módjára rajongjunk valamiért, pedig erre semmi okunk nincs, hiszen ez a lelkesedés a világ legimádnivalóbb dolga.

Ajánlott cikkek