Lélek

Amikor tuti felejtős a pasi – Red flagek, amelyeket nem érdemes figyelmen kívül hagynod

Valaki újat megismerni mindig kockázatos, elvégre sosem tudhatja az ember, hogy mi fog kisülni a dologból, és hogy az aktuális szőke herceg éppenséggel szívfájdalomba torkollik, vagy neadjisten a férje lesz végül. Megérzéseink, na meg észrevételeink azonban már a legelső találkák alkalmán lehetnek, és hidd el, ezeket tutira nem érdemes ignorálni, csak mert „amúgy nincs vele más baj”.

vous - 2022.01.12.
Amikor tuti felejtős a pasi – Red flagek, amelyeket nem érdemes figyelmen kívül hagynod

„Red flagnek”, vagyis piros zászlónak nevezzük azokat a jeleket, vagy tulajdonságokat valakiben, amelyek arra mutatnak rá, hogy talán valami baj lehet az illetővel, és érdemes megtartani a pár lépés távolságot, vagy potenciális partner esetén hagyni az egészet. Barátoknak is lehet red flagje, például ki lenne bizalommal olyan személy felé, aki az utolsó kolleganőjéig mindenkit rosszindulatúan kibeszél neked?

Persze a férfiak egy jelentős részének sem kell a szomszédba menni néhány furcsaságért, ami mindenképp intő jelként szolgálhat a randizás elején. Ki nem volt még olyan helyzetben, hogy valami rögtön kiverte nála a biztosítékot, de inkább figyelmen kívül hagyta a kapcsolat érdekében, hogy aztán később duplán kelljen megbánnia?

Ki nem volt még olyan helyzetben, hogy valami rögtön kiverte nála a biztosítékot, de inkább figyelmen kívül hagyta a kapcsolat érdekében, hogy aztán később duplán kelljen megbánnia?

Ki nem volt még olyan helyzetben, hogy valami rögtön kiverte nála a biztosítékot, de inkább figyelmen kívül hagyta a kapcsolat érdekében, hogy aztán később duplán kelljen megbánnia?
Forrás:
Pexels

Mindig késik

Persze-persze mindenki késik néha egy kicsit, de amikor a lovag már a sokadik találka alkalmával várat meg, és nem három perccel, hanem akár hússzal is később érkezik a randevúra, az már nagyon ciki – mi van ilyenkor egymás idejének tiszteletével?

Csak magáról beszél

Amikor te már a másodunokatestvére kutyájának nevét is tudod, de ő még a munkádról is csak elvétve érdeklődött, na az óriási piros zászló – menekülj, amíg tudsz!

Udvariatlan másokkal

Kell annál nagyobb piros zászló, mint mikor valaki bunkó egy pincérrel? Nem valószínű.

Nem őszinte

Amikor már a randizás korai szakaszában füllentésen kapod, az okot ad a lelécelésre. Legyen akármilyen apró is a hazugság, ha már most ezt csinálja, akkor mi lenne később?

Túlzottan lobbanékony

Amikor valaki a legapróbb dolgokon is úgy felkapja a vizet, hogy rá sem ismersz, az éppen elegendő okot ad arra, hogy búcsút ints neki.

Állandóan kioktat

Eleinte lehet imponáló, ha egy férfi okos és sok dologhoz hozzá tud szólni, azonban amikor ez kioktató, már-már lekezelő stílusba csap át, az rettentő kiábrándító – gondolj csak bele, hogy milyen lenne pár év elteltével…

Számon kér, kéretlen tanácsot ad

Ha a potenciális jelölt már a kezdeti időszakban számon kér, amikor még valójában semmi köze nincs a dolgaidhoz, netalántán állandóan beleüti az orrát mindenbe, na, az tutira válóok kéne, hogy legyen.

Kritizál, negatív megjegyzéseket tesz

Nem azt mondjuk, hogy egy kapcsolatban nem lehet építő (!) jellegű kritikát mondani a másiknak, azonban ha valaki ezt már az ismerkedős fázisban is űzi, mellesleg nem építő, hanem lehúzó jelleggel, akkor nemcsak hogy rohanj, de még tiltsd is le mindenhonnan.

Ajánlott cikkek