Intim

Mit képzelnek azok a férfiak, akik óvszer nélkül akarnak lefeküdni egy nővel?

„Nem bírok óvszerrel szexelni.” A legvészjóslóbb mondat, amivel egy férfi kezdheti az első szexuális együttlétet. Ugyanis mindkét fél pontosan tudja, hogy tud ő abban is szeretkezni, ha akar, illetve azt is, hogy a nemi betegségek nagyon kellemetlenek tudnak lenni.

vous - 2022.01.18.
Mit képzelnek azok a férfiak, akik óvszer nélkül akarnak lefeküdni egy nővel?

A fentiek ellenére a férfiak nagy része kitart amellett, hogy nem használnak óvszert. Ez a szívük joga, de akkor minket nőket hagyjanak békén, mert egyikünknek sem hiányzik egy intim fertőzés, amit valami megszállott óvszer tagadó ránk ragaszt.

Először ismerjük meg egymást, jó?

Most természetesen főleg az egyéjszakás kalandokról és friss kapcsolatokról beszélek, ahol még nincs kialakulva a feltétlen bizalom egymással szemben. Illetve arról, hogy mennyire intő jel az, amikor egy férfi a szexuális élvezetét előbbre tartja, mint a saját és a partnere egészségét. Hiszen nemcsak a nők kaphatnak el nemi betegségeket így, hanem a férfiak is. Ez oda vissza működik.

Továbbá abban sincs semmi szégyen, ha egy nő jobban szereti, ha a partnere nem visel óvszert. Csak ez legyen a saját döntése, ismerje a kockázatokat.

Ha mindezek teljesülnek, akkor mindenkinek szíve joga úgy lefeküdni másokkal, ahogy szeretne.

Egyikünknek sem hiányzik egy intim fertőzés.

Egyikünknek sem hiányzik egy intim fertőzés.
Forrás:
Canva.com

Térjünk a lényegre

Szóval mi is járhat ezeknek a férfiaknak a fejében, miért gondolják azt, amit? Nos, az egyik és talán legszomorúbb indok az lehet, hogy sokszor bejön a számításuk, és sikerül belekényszeríteni a nőket abba, hogy védekezés nélkül lefeküdjenek velük. Mert egyikőjük se azzal kezdi az ismerkedést, hogy nem visel óvszert, hanem az utolsó pillanatban nyögi ki, amikor már sokan azt hiszik, hogy nincs vissza út.

Pedig van, mindkét félnek. A nők nyugodtan mondhatnak nemet, és a férfiak is felhúzhatják a gumit. Azért nem olyan bonyolult művelet az, ha pedig nem sikerül nekik, akkor ne csodálkozzanak, hogy a másik fél inkább lelép ahelyett, hogy egy “megszállottal” lefeküdjön.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.