kuros arcok széles

Mit képzelnek azok a férfiak, akik óvszer nélkül akarnak lefeküdni egy nővel?

„Nem bírok óvszerrel szexelni.” A legvészjóslóbb mondat, amivel egy férfi kezdheti az első szexuális együttlétet. Ugyanis mindkét fél pontosan tudja, hogy tud ő abban is szeretkezni, ha akar, illetve azt is, hogy a nemi betegségek nagyon kellemetlenek tudnak lenni.

A fentiek ellenére a férfiak nagy része kitart amellett, hogy nem használnak óvszert. Ez a szívük joga, de akkor minket nőket hagyjanak békén, mert egyikünknek sem hiányzik egy intim fertőzés, amit valami megszállott óvszer tagadó ránk ragaszt.

Először ismerjük meg egymást, jó?

Most természetesen főleg az egyéjszakás kalandokról és friss kapcsolatokról beszélek, ahol még nincs kialakulva a feltétlen bizalom egymással szemben. Illetve arról, hogy mennyire intő jel az, amikor egy férfi a szexuális élvezetét előbbre tartja, mint a saját és a partnere egészségét. Hiszen nemcsak a nők kaphatnak el nemi betegségeket így, hanem a férfiak is. Ez oda vissza működik.

Továbbá abban sincs semmi szégyen, ha egy nő jobban szereti, ha a partnere nem visel óvszert. Csak ez legyen a saját döntése, ismerje a kockázatokat.

Ha mindezek teljesülnek, akkor mindenkinek szíve joga úgy lefeküdni másokkal, ahogy szeretne.

Egyikünknek sem hiányzik egy intim fertőzés.
Egyikünknek sem hiányzik egy intim fertőzés.
Forrás:
Canva.com

Térjünk a lényegre

Szóval mi is járhat ezeknek a férfiaknak a fejében, miért gondolják azt, amit? Nos, az egyik és talán legszomorúbb indok az lehet, hogy sokszor bejön a számításuk, és sikerül belekényszeríteni a nőket abba, hogy védekezés nélkül lefeküdjenek velük. Mert egyikőjük se azzal kezdi az ismerkedést, hogy nem visel óvszert, hanem az utolsó pillanatban nyögi ki, amikor már sokan azt hiszik, hogy nincs vissza út.

Pedig van, mindkét félnek. A nők nyugodtan mondhatnak nemet, és a férfiak is felhúzhatják a gumit. Azért nem olyan bonyolult művelet az, ha pedig nem sikerül nekik, akkor ne csodálkozzanak, hogy a másik fél inkább lelép ahelyett, hogy egy “megszállottal” lefeküdjön.