Világ

Elárverezik Erdélyi Mónika otthonát

Hatósági eljárás alá került az ingatlan, ezért kényszerárverésre bocsátják a műsorvezető érdi otthonát.

vous - 2022.01.25.
Elárverezik Erdélyi Mónika otthonát

Erdélyi Mónika Pest megyei otthonát 49,5 millió forintért hirdették meg online – tudta meg a Blikk. A lap értesülései szerint viharos válást követő vagyonmegosztási per miatt került újra eladósorba az ingatlan.

"Érdeklődtem a meghirdetett házzal kapcsolatban, amire emlékeztem a korábbi híradásokból, tudtam, hogy Erdélyi Mónikáé. Azt az információt kaptam, hogy már korábban született egy bírósági döntés a vagyonmegosztás miatt, ám az ingatlant a tavaszig érvényben lévő moratórium miatt nem tudták elárverezni. A ház kikiáltási ára 49,5 millió, licitet pedig ötszázezer forintonként lehet tenni, így nem tudni, mi lesz a vége. Sajnos, belülről nem tudtam megnézni az ingatlant, mert a tulajdonos nem enged be senkit, így csak kívülről lehet megtekinteni" – mondta egy érdeklődő.

Évek óta hirdetik, de eddig nem sikerült vevőt találni az eredetileg 67 millió forintért árult otthonra, amit  2014-ben bocsátották kényszerárverésre. A műsorvezető akkor fellebbezett a döntés ellen, de végül elutasították. A 180 négyzetméter alapterületű ingatlan szép és csendes környéken található, emellett pedig gyönyörű kerttel rendelkezik.

A műsorvezető ismerőse szerint a válás sokkal viharosabban alakult, mint arra eredetileg számítottak. Volt férje, Mukli Gyula a ház értékének felére és további összegekre tart igényt, mivel a válás után ő költözött albérletbe.

„Gyula mindvégig azt hangoztatta, nincs pénze, még azt is kérte a bíróságtól, hogy egy kirendelt védőügyvédet biztosítsanak neki” – folytatta az ismerős.

A Blikk Erdélyi Mónikát is megkereste az üggyel kapcsolatban, a műsorvezetőnő azonban nem kívánt nyilatkozni.

Ajánlott cikkek