jelek széles

Férfivélemény: Most komolyan értenem kéne a női jeleket?

A női jelek, nem meglepő módon, nők által küldött jelek, amelyekkel az érdeklődésüket igyekeznek kifejezni. Meglehetősen haszontalanul, mert egy valamire való férfi biztos, hogy nem fogja érteni őket.

Lehet azzal jönni, hogy márpedig egy férfinak ehhez értenie kéne, meg a többi baromság, de ez nem így van. Az ilyesminek az a vége, hogy valami sarlatán cikket ír kétségbeesett férfiaknak arról, hogy hogyan értelmezzék a nők viselkedését, ami után azok jó kellemetlen helyzetbe fogják hozni magukat, meg szerencsétlen kiszemeltjeiket.

Peter Falk volt a Columbo, nem én

Sok nő esik abba a hibába, hogy túlgondolja az ismerkedést, és kitalált, filmekből szalasztott ötletek alapján építi fel a teljes repertoárját. Viszont az a baj, hogy a férfiak többnyire más filmeket néznek, és a normálisabbak pedig eleve korlátozottan kaphatóak a különböző „játékokra”.

Egy jól sikerült beszélgetés sok férfi szemében többet ér, mint a csábos pillantások.
Egy jól sikerült beszélgetés sok férfi szemében többet ér, mint a csábos pillantások.
Forrás:
Canva.com

Ha kimondottan szeretőt keres egy nő, rövid távra, akkor biztos működni fognak a jel küldözgető praktikák, mert azok a srácok, akik hancúrozásra vágynak, odafigyelnek ezekre. Ezzel szemben azok, akik nincsenek kiéhezve, kapcsolatra vágynak, de nem keresik kimondottan, azok magas ívben tesznek rájuk. Egyszerűen nem érdeklik őket, mert jól érezni mennek magukat helyekre, nem azt figyelni, hogy melyik nő dobálja hátra a haját, meg pislog nagyokat.

Csak egy kis változás

Természetesen nem kell minden nő a homlokára írja, hogy „Laci, nagyon tetszel”, én csak azt mondom, legyenek a hölgyek egy kicsit egyértelműbbek. Ha éreznek egy kis esélyt, arra, hogy a férfi is benne lenne valamiben, akkor ne csak a hajukat csavargassák előtte, hanem beszélgessenek vele, de úgy igaziból.

Mutassanak meg egy kicsit személyiségükből, kérdezzenek tőle, ne adj’ Isten hívják el valahova a srácot, legalább kiderül, hogy gyökér-e vagy sem. Ne azon törjék a fejüket, hogy miért nem veszi észre a jeleket, hanem tegyenek egy kis lépést, ami nem kell nagyobb legyen, mint egy babáé. Ugyanis szerintem a nők is jobban járnak, ha olyan férfival találkozgatnak, akinek az tűnt fel, hogy jó fejek, nem az, hogy szép a hajuk.