Egyéb kategória

Ezért imádjuk a sokoldalú Kiss Ramónát: Érdekességek, amiket nem is tudtál róla

A Barátok közt emblematikus arca, ünnepelt szépség, műsorvezető, anyuka. Ez mind Kiss Ramóna.

vous - 2022.01.27.
Ezért imádjuk a sokoldalú Kiss Ramónát: Érdekességek, amiket nem is tudtál róla

Lékai-Kiss Ramónát legtöbben a Barátok közt Zsófijaként ismerik, ami nem is csoda, hiszen 2002 és 2018 között, 16 évig játszott ebben a szerepben és mindössze 17 éves volt, amikor csatlakozott a stábhoz. Emellett feltűnt számos más televíziós műsorban műsorvezetőként és versenyzőként is: a 2008-as Szombat esti lázban például a harmadik helyig jutott. Számos színházi szerepben is kipróbálta magát, játszotta például Kát, a kígyót a Centrál Színház Dzsungel könyvében. Jelenleg Szentiványi Annát alakítja a Mintaapák című sorozatban.

Manapság ő az egyik legnépszerűbb műsorvezető, a TV2-n a Dancing With The Starsban Stohl Andrással közösen töltötték be ezt  szerepet legutóbb. Ezen kívül dolgozott például még a Reggeliben, az X-Faktorban és a Celeb vagyok ments ki innen! című valóságshowban is.

Kiss Ramóna

Kiss Ramóna
Forrás:
Instagram / Kiss Ramóna

A 2000-es évek elején gyakran szerepelt magánélete kapcsán bulvárlapok címlapján. A színésznő 2004-ben, hosszas titkolózás után vállalta fel kapcsolatát Majkával, akivel majdnem egy évig jártak. Az ekkor 20 éves Ramóna összetörte Majka szívét, aki könyvében vallotta be, hogy egy évig a padlón volt, miután szakítottak, és Ramóna összejött Tóth Norbert focistával, akivel aztán öt és fél évig jártak. 

2019-ben házasodott össze Lékai Máté kézilabdázóval, akivel megismerkedésük csak a véletlenen múlt. A színésznő családjával a Szigligeti Süllőfesztiválra látogatott el, ahol az egyik halas bódé tulajdonosa összeismertette jóképű unokájával, aki még aznap randira hívta Ramónát. Az oltárig meg sem álltak. Kisfiuk, Noé 2019 januárjában született, nagy családot szeretnének.

600

Névjegy

Név: Lékai-Kiss Ramóna

Születésnap: 1984. december 2.

Foglalkozás: színésznő, műsorvezető

Csillagjegy: nyilas

Magasság: 172 cm

Családi állapot: házas

Ajánlott cikkek