varkonyi

Várkonyi Andrea megosztotta legintimebb hálószobatitkait, amiket Mészáros Lőrinccel él át

Szeptember végén mondta ki a boldogító igen Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Házasságukra az egész ország kíváncsi, a műsorvezető az És ezt lehet? - Jogod van jól lenni című könyvében elárult néhány részletet magánéletükről.

Várkonyi Andrea könyvében betekintést enged a magánéletébe, amelyben elárulja többek között azt is, hogy milyen számára a férfias férfi, és milyen a kapcsolata férjével - írja a Femina.

"A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is" - olvasható a könyvében.

Számára a férfiassághoz hozzátartozik az is, hogy az ideális férfinak legyen egzisztenciája és ne a karrierje legalján álljon meg az életben:

Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján.

Várkonyi Andrea kitér arra is, hogy Mészáros Lőrinchez fogható párt, még nem talált. Úgy érzi igazi társra lelt az életben. Idilli mindennapjaikról és legintimebb pillanataikról is őszintén vallott a műsorvezető:

Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom.

Ti már olvastátok Várkonyi Andrea könyvét?

Objektum doboz