Egyéb kategória

A titok, hogy mindig nektek legyen a legjobb illatotok

Biztos nektek is van olyan ismerősötök, akinek egész nap jó illata van. Ti meg örültök, ha délig lehet érezni a parfümötök frissességét? Most ti lehettek azok, akik még este is úgy illatoznak, mint egy rózsaszál.

vous - 2022.02.06.
A titok, hogy mindig nektek legyen a legjobb illatotok

Kivétel nélkül mindenkinek van olyan ismerőse, aki ha elsétál valahol, olyan finom illat követi, hogy legszívesebben egész nap azt szagolgatnátok. Nem az a fajta, aki reggel, indulás előtt parfümben fürdik, hanem az, akit lágy vattacukor-illatfelhő vesz körbe. Ugyan parfüm nélkül is illatosak lehetünk, de most másfajta tippeket adunk nektek.

Már kiválasztottátok a tökéletes parfümöt, de pár óra múlva nem éreztek belőle semmit sem? A Purewow-val most segítünk, hogy ti legyetek azok, akiket irigyelnek a barátok a hosszantartó, kellemes illatotok miatt.

Felkészültetek néhány szuper tippre?

Karakteresebb illatot válasszatok!

Nem minden illat egyforma. Ha eddig citrusos illatokat választottatok, akkor ideje kipróbálni inkább a szantálfát vagy a fűszeresebb jegyeket. Ezek sokkal tartósabbak, tovább megőrzik az illatukat.

Objektum doboz

Rétegek

A tusfürdőtől a testápolóig, a kedvenc illatotok szinte minden formában megtalálható. Érdemes ezket egyszerre használni és nem csak a parfümöt.

Nem mindegy, hova fújjátok

Lépjetek túl a csuklóra spriccelt illatfelhőkön, a rejtett területekre is érdemes figyelni. A has, a mellkas és a fül mögötti területkre is jöhet egy kis fújás. Ugyanis a test melege segít az illatok terjedésében és érvényesülésében.

Objektum doboz

Felejtsétek el a dörzsölést

Természetesnek veszitek, hogy miután befújjátok a csuklóitokat, összedörzsölitek őket? Azonnal felejtsétek el, ugyanis ezzel ledörzsölitek a parfüm felső illatjegyeit, megsérül a harmónia.

Objektum doboz

Fontos, hogy mikor alkalmazzátok őket

Az időzítés mindig fontos, főleg, ha parfümről van szó. Zuhanyzás után még kicsit nedvesebb a bőrötök, ez pedig segít, hogy lezárja az illatokat. Az már csak plusz, hogy így nem is fogja roncsolni a kedvenc blúzotokat vagy ékszereiteket.

Ugye, mindig hidratált a bőrötök?

A hidratálás nemcsak a bőrnek, hanem a parfümnek is tökéletes. A száraz bőr magába szívja, elnyeli az illatokat, azonban a hidratált bőr tartósabbá teszi.

Objektum doboz

Fő a biztonság

Az illatmolekulák könnyen sérülnek, ha nem megfelelően tároljuk a parfümöt. A kedvenc üvegcséiteknek nem a párás, nedves fürdőszobában van a helye!

Ismételgetés

Érdemes egy utazó méretű kiszerelést is tartani a táskátokban a kedvenc parfümötökből. A bőrünk nem ragaszkodik örökre az illatokhoz, de a fenti tippek elnyújtják a hatást. Ám ha már hosszú ideje úton vagyunk, és egész nap rohangálunk a városban, akkor jól jön egy kis frissítés az illatok terén is.

Nektek mi a kedvenc parfümötök?

Címkék: #illat #parfüm #titok
Ajánlott cikkek