Egyéb kategória

Kiderült: ezen a helyen veszítik el legtöbben a szüzességüket

Főleg egy lány életében a férjhez menetel előtti legnagyobb pillanat a szüzesség elvesztése. Számunkra igenis fontos, hogy szerelemből történjen, hogy örökké JÓ emlék maradjon az első alkalom. Bizonyára fel tudjátok idézni, mikor történt AZ ELSŐ. Reméljük, kellemes emlék ugrik be. 

vous - 2022.02.07.
Kiderült: ezen a helyen veszítik el legtöbben a szüzességüket

Ezúttal nem ugrunk akkorát a szerelem tengerében, a szüzesség elvesztéséről lesz szó, méghozzá arról, hogy kiderült, melyik az a helyszín, ahol az emberek többsége átélte az első alkalmat. Egy 2016-ban végzett kutatás 195 férfit és 511 nőt kérdezett a szexuális szokásairól, egészen pontosan arról, hol élte át első élményét.

A kutatás kimutatta, hogy az amerikaiak többsége, 59,77%-a szexelt már autóban, ebből pedig 8,37%-uk kocsiban veszítette el a szüzességét. Továbbá az is kiderült, hogy a megkérdezett nők kevesebb mint felének legutóbb akkor volt orgazmusa, amikor autóban szeretkezett, ezen együttlétek fele pedig nem tart tovább 15 percnél.

Ezek után aki azt mondja, hogy különleges módon szeretné elveszíteni a szüzességét, majd mindez egy autóban történik meg… gondolkodjon el!

Címkék: #intim #szüzesség
Ajánlott cikkek