Egyéb kategória

Ők a legjobbak az ágyban? 3 csillagjegy, akik nem okoznak csalódást a hálószobában

Szögezzük le az elején, nem feltételezzük, hogy van olyan, aki horoszkóp alapján választana magának partnert, ettől függetlenül izgalmas utánajárni, mire számíthatunk az ágyban a kiszemeltünktől. Ehhez csak a csillagjegyét kell ismernünk!

vous - 2022.02.11.
Ők a legjobbak az ágyban? 3 csillagjegy, akik nem okoznak csalódást a hálószobában

Skorpió

Ha vad hancúrozásra vágysz, egy Skorpió nem fog csalódást okozni. A szenvedélyességét – ami a hétköznapokban hátrány is lehet – a hálószobában garantáltan előnyére fordítja. Fontos számára a változatosság, ő akar irányítani, és arra törekszik, hogy partnere élete élményeként könyvelje el a vele töltött éjszakát. Nem könnyű tartani a tempóját, de cserébe garantáltan megizzaszt, és nem, vele nem másfél perc egy menet

Add meg a Bikának, amire vágyik, nyújtsd el az élvezeteket!

Ha vad hancúrozásra vágysz, egy Skorpió nem fog csalódást okozni.
Forrás:
Pexels

Bika

A Bika makacs, határozott és spontán, simán benne van egy gyors menetben bárhol, bármikor. Attól nem kell tartanod, hogy unalmassá válnak az együttlétek, hedonista ember, aki szereti élvezni az életet, természetesen az ágyban is! Sok csókra és érzékiségre számíthatsz, ha vele gyűröd össze a lepedőt. Számára kiábrándító, ha néhány gyors puszi után egyből a lényegre térsz. Add meg neki, amire vágyik, nyújtsd el az élvezeteket!

 A Nyilas kísérletező kedvű, egyfajta játékként tekint az együttlétre.

A Nyilas kísérletező kedvű, egyfajta játékként tekint az együttlétre.
Forrás:
Pexels

Nyilas

A Nyilas izgalmasnak találja a vadászatot, a hódítást, számára unalmas, ha valakit túl könnyen megkap. Olyan mozdulatokat ismer, amelyekről még nem is hallottál, általában igencsak gyakorlott az ágyban. Kísérletező kedvű, egyfajta játékként tekint az együttlétre. Nyugodtan rábízhatod magadat, kreatív, kitartó és ügyes, mindent megtesz, hogy kielégítő élményben legyen részed. 

Ajánlott cikkek