Egyéb kategória

Tanga vagy franciabugyi? A pasik elárulták, melyikre buknak

Bölcsődében LEGO a plüssfigura ellen. Óvodában hinta a homokozó ellen. Általánosban foci a kosárlabda ellen. Középiskolában pattanások az arcbőr ellen. Főiskolán alkohol a tanulás ellen. Felnőttkorban szórakozás a munka ellen. A férfilét dilemmái jönnek-mennek, egy viszont állandó nagyjából általános iskola óta: a franciabugyi vagy a tanga szexibb?

vous - 2022.02.11.
Tanga vagy franciabugyi? A pasik elárulták, melyikre buknak

Ahogyan tőlem megszoktátok (például itt vagy itt), most sem a kisszobában boncolgattam a témát kakaó és nápolyi társaságában. Ezúttal a Nyugati téren megforduló pasiknál érdeklődtem, milyen álláspontot képviselnek ebben a rendkívül fontos topikban.

Ha minden jól megy, legközelebb nem kell hosszú, tanácstalanságban gazdag perceket töltenetek a fehérneműboltban.

Elég lesz, ha rám gondoltok (huh, ez furán hangzik), mikor a kasszához viszitek a legszebb tangát. Vagy a legszebb franciabugyit? Lássuk, mi a jó döntés!

Úgy látszik, kényes témára akadtunk. Az eddig többnyire nagy kedvvel válaszoló, fotózkodó srácoknak inába szállt a bátorságuk. Egy fél délutánt töltöttem a Nyugati téren, de csak egyetlenegy pasi vállalta válaszát arccal.

Viktor, a nap hőse

Viktor olyan sebességgel válaszolt a kérdésre, mintha azt kérdeztem volna, mi a neve. Szerinte egyértelműen a tanga szexibb:

Nem is kérdés. Csak a tanga. Sokkal jobban hangsúlyozza a vonalakat, így előtérbe helyezi a nőiességet is.

Viktor nem szereti a franciát, mert túl sokat takar. „A tanga másik hatalmas előnye, hogy sokkal jobban mutat, ha bármilyen ruha vagy szoknya alá felveszik” – tette hozzá.

Forrás:
Czerman Dani

A hosszú fagyoskodás alatt legalább negyven fiút szólítottam le. Arra számítottam, döntetlen (vagy döntetlen közeli) eredmény fog születni. Nem így történt. Kapaszkodjatok meg – KETTŐ embernek jött be jobban a franciabugyi. A többiek kapásból rávágták a tangát. Volt, aki meg sem tudta indokolni, miért.

Akik árral szemben úsznak

Bár a nem reprezentatív felmérésben a tangapártiak kerültek elsöprő többségbe, ne feledkezzünk meg a másik oldalról sem. Attól, hogy kevesen vannak, az érveik igenis életképesek.

Márkó kegyetlenül őszinte volt:

Jobban szeretem a franciát, mert abban minden fenék jól néz ki. Ad egy bizonyos keretet, egy formát.

„10-ből 7 lánynak nem áll jól a tanga, mégis felveszik. Sosem fogom megérteni őket.”

János ennél egy fokkal finomabb volt:

Szerintem a franciabugyi többet takar, pont ezért jobb. A fantáziának is teret kell adni, nem szabad mindent megmutatni.

Szép lány vs. jó csaj

Mielőtt kiderül, szerintem melyik ruhadarab a dögösebb, tudnotok kell, hogy én különbséget teszek jó csaj és szép lány között. A jó csajhoz nem fűznek érzelmek, a jó csaj csak test. A szép lány ennél több. Szép lány = jó csaj + kisugárzás! Hármat találhattok, melyikük hord tangát…

no

Úgy tűnik, a férfiak szerint a tanga az igazi.
Forrás:
Canva.com

Gondoljatok bele, mi történik, ha valaki falat épít? Mindenki azonnal látni akarja, mi van a másik oldalon. A kíváncsiság nagy úr. Egy tanga mindent megmutat, nem lehet fal. Nem indítja be a „rugókat”, viszont cserébe – ahogyan Márkó is kifejtette – nem árul zsákbamacskát.

A franciabugyi vele ellentétben olyan, mint egy sorozatévad, amely a legizgalmasabb epizód után ér véget. Nekem az utóbbi jobban bejön.

Ajánlott cikkek