ALH Vous 1200x360 2022 63

Így lesz igazán édes a babakocsitok télen!

A babakocsi berendezése a friss, de akár a tapasztalt mamik számára is nehéz lehet. Nem könnyű feladat mindent beszerezni egy tavaszi vagy nyári kisbaba számára, na de mi a helyzet a téli és őszi babákkal?

A helyzet még nehezebb, hiszen ilyenkor mindenkinek az a legfontosabb, hogy a pici ne fázzon meg. Tarts velünk, mert szó lesz a bundazsákok, méghozzá a Floo Egg bundazsákok nyújtotta védelemről, valamint a kézmelegítőkről is!

Mi a fontos télen?

Télen két dolog a legfontosabb minden szülő számára. Az egyik, hogy a pici még véletlenül se fázzon meg. A másik természetesen az, hogy aki kimegy sétálni a babával, ő se fagyjon szét a levegőzés során. 

A délutáni sétát nem szabad kihagyni, akkor sem, ha kint esik a hó és / vagy fúj a szél. A babák tüdejének is jót tesznek a séták, nem is beszélve arról, hogy a babakocsi egyenletes zötykölődése nagyon nyugtatóan hat rájuk. Gyakran előfordul, hogy az elaludni nem akaró kicsi mély álomba szenderedik néhány perc séta után.

Nos, a kézmelegítő-bundazsák kombó ilyenkor jön kapóra. Előbbi kesztyű helyett használható, utóbbi a 10 rétegnyi babatakarót tudja leváltani. 

A bundazsák egy hasznos kiegészítő. Olyan, mint egy hálózsák, 360°-ban képes átölelni kisbabádat és melegen is tartani.
A bundazsák egy hasznos kiegészítő. Olyan, mint egy hálózsák, 360°-ban képes átölelni kisbabádat és melegen is tartani.
Forrás:
https://peekabooshop.hu/floo-egg-bundazsak

A Floo Egg bundazsák 

A bundazsák egy hasznos kiegészítő. Olyan, mint egy hálózsák, 360°-ban képes átölelni kisbabádat és melegen is tartani. Természetesen mint minden babaterméket, ezt is a megfelelő helyen kell keresni. Ha nem szeretnéd elhagyni otthonodat, biztosan Te is a webáruházakhoz fogsz fordulni némi segítségért. A Peekabooshop.hu-nál jobb megoldást nem igazán fogsz találni. Prémium termékeik mind rendelkeznek OEKO-TEX tanúsítvánnyal, ami ha még nem ismernéd a jelzést, arról tájékoztat, hogy a textíliák, kiegészítők használata nem fog irritációt vagy allergiás rohamot okozni a babánál.

A Peekabooshop.hu Floo Egg bundazsákja mind közül a legédesebb kicsi téli kuckó. Nemcsak, hogy meleg, de egyszerű a babakocsiba helyezése is. A legcukibb eleme persze a két nyuszifül, amik a kapucnit díszítik. 

Ha magadra is szeretnél gondolni, akkor egy kézmelegítőt szerezz be a Floo Egg bundazsák mellé, amely a kiválasztott darabhoz színében a leginkább illik. Ez a kiegészítő, mint említettük, a kesztyű helyettesítője. Előnye nem más, minthogy a babád sokkal egyszerűbben láthatod el, ha kell, nem kell ügyeskedni a kesztyűvel. 

Mi más kellhet egy babakocsiban?

Amennyiben igazi eszkimókuckót szeretnél készíteni télire a kisbabád számára, érdemes lehet szőrmeszegéllyel díszíteni pluszban a járgányt. Ha a baba biztonságáról és kényelméről szeretnél gondoskodni, akkor pedig nincs más dolgod, mint beszerezni három kiegészítőt!

  • biztonságiöv-védőt
  • babatakarót
  • biztonsági párnát

Természetesen ezeket mind megtalálhatod a Peekabooshop.hu hatalmas kínálatában. Rendezd be segítségükkel a színben és stílusban harmóniában lévő, gyönyörű babakocsit Te is! Válogass kedvedre és készülj fel segítségükkel minden évszakra!