Tóth Gabi és Krausz Gábor

Kiderült, hogy mi zavarja legjobban Tóth Gabit a házasságában

Tóth Gabi és Krausz Gábor négy éve ismerkedtek meg, azóta csodálatos utat jártak be, összeházasodtak, született egy kislányuk, Hannarórza.  Azonban nem mindig gondtalan a kapcsolatuk, akadnak nehézségek is.

Tóth Gabi blogjában mesélt házasságáról, annak minden öröméről és bánatáról.

A negyedik évfordulót ünnnepli Tóth Gabi és Krausz Gábor, ez idő alatt rengeteg minden történt velük. "Képzeljétek, én a mai napig szoktam nézegetni a Krauszomat alvás közben és olyankor mindig megállapítom, hogy milyen szerelmes vagyok a férjembe, másrészt lassan, tüzetesen átvizsgálom azokat a vonásait, amiket imádok benne. A szemének az ívét, a hosszú, sűrű szempilláit, amiért a nők százezreket adnak ki évente, neki meg csak úgy nő, a göndör fürtjeit. Ilyenkor azt is meg szoktam állapítani, hogy ennél a szerelemnél talán csak az a csodálatosabb, ahogy Hanniban is felfedezem ugyanezeket a vonásokat. Azt szoktam egyébként mondani, hogy a Krausz olyan szép, mintha én rajzoltam volna" - áradozik szerelméről Tóth Gabi.

Objektum doboz

"Na, de hogy kicsit felszálljon a rózsaszín csillámpónipuki felhő, mondok pár olyan dolgot is, amivel a világból ki tud kergetni, mert igen, ilyen is van."

Kiderült, hogy legjobban az bosszantja, ha arról érdeklődik, hogy éppen mire gondo a férjel, ő pedig azt válaszolja, hogy semmire. 

A másik ilyen tulajdonképpen akár össze is függ az előbbivel, hogy Gábor nagyon zárkózott ember, nehezen nyílik meg.

Ha valami bántja, akkor ő bezárkózik a saját világába és senkit nem enged be. Engem is kizár, nem kommunikál. Ez nagyon bánt.

A kapcsolatunk elején még nehezebb volt, napokig rágtam magam, hogy vajon miattam van-e, de mostanra kicsit könnyebben kezelem. Persze most sem értem, mert én az ellenkezője vagyok, ami bánt, azt kiüvöltöm magamból, azt jónapot. Fél óra múlva már túl vagyok rajta. Én haragot sem tudok tartani. Gábor tud. Kettőnk közül ő a sértődékenyebb.

Van, hogy megbántódik valamin és napokig nem szól hozzám, átnéz rajtam.

Csak akkor mondja el, mi a baja, amikor már túl van rajta, és akkor derül ki, hogy én nem is tudom, miről beszél. Az öröm sem látszik rajta soha, ami legalább ilyen bosszantó. Ő az a „belül bont pezsgőt" típus. Szóval nekem nehéz megértenem, hogy éppen milyen érzéseket rejt az általában rezzenéstelen faarca, de kénytelen vagyok elfogadni a tényt, hogy ez már feltehetően nem fog változni. Ahogy azt is nehéz elfogadni, hogy bár imádom a szarkasztikus humorát, de néha nem tudja, hogy hol a határ és olyankor át is lép rajta. Akkor pedig már nem vicces, hanem bántó, de ő úgy éli meg, hogy még vicces, és a végén ő sértődik meg azon, hogy én megsértődök..." - taglalta kapcsolatukat az énekesnő.