Egyéb kategória

Nőnapi ajándék ötletek minden esetre

A nemzetközi nőnapot minden évben március 8-án ünnepeljük. Eredete a női egyenjogúság mellett, és a családon belüli erőszak, a társadalmi elnyomás ellen küzdő női munkásmozgalmak első megmozdulásaihoz kapcsolódik. 

Magyarországon 1914-től már tartottak nőnapi rendezvényeket. 1948-ban március 8-át jelölték meg az addig különböző időpontokban megrendezett nőnap hivatalos napjaként.

vous - 2021.12.02.
Nőnapi ajándék ötletek minden esetre

 A nőnap napjainkban

Manapság már teljesen más értékeket képvisel a nőnap. A férfiak virággal, édességgel, egyéb figyelmességgel ajándékozzák meg a nőket és lányokat, kifejezve ezzel a női nem iránti tiszteletüket.

Míg egyesek nagy lelkesedéssel vásárolnak, ajándékoznak nőnap alkalmából, másoknak terhet, már-már fizikai fájdalmat okoz a nőnapi ajándék kiválasztása. Pedig egy kis tájékozódással (Google a barátunk) örömtelivé, szinte szórakoztatóvá tehetjük a nőnapi előkészületeket.

Nőnapi ajándékozás a családban

A legtöbb esetben virág, esetleg valamilyen apróság a nőnapi ajándék, ha párunkról, rokonainkról van szó. Számos nőnapi ajándék ötlet található a Meglepetesem.hu oldalán is, ahonnan akár meg is rendelhetjük a kiszemelt csomagot.  

Ha valami különlegessel, szórakoztatóval szeretnénk feldobni vagy kiegészíteni a nőnapi köszöntést, akkor gondolkodjunk közös élményekben.

A legtöbb esetben virág, esetleg valamilyen apróság a nőnapi ajándék, ha párunkról, rokonainkról van szó.

A legtöbb esetben virág, esetleg valamilyen apróság a nőnapi ajándék, ha párunkról, rokonainkról van szó.
Forrás:
https://www.meglepetesem.hu

Maradandó emlékeket gyűjthetünk egy wellness hétvégén, egy kiránduláson vagy egy kisebb utazás alkalmával. A közös sport élménye és az így együtt töltött idő is értékes lehet sokak számára. Akik kicsit gyakorlatiasabban gondolkodnak és valami igazán hasznossal szeretnének kedveskedni, azok például átvállalhatják egy időre a házimunka egy részét vagy teljes egészét. 

A romantikus vacsora sohasem elcsépelt meglepetés. Egy különleges, esetleg exkluzív helyen eltöltött este bearanyozza a nőnapi köszöntést. Elvihetjük párunkat moziba, egy koncertre vagy színházba is, de fontos, hogy a választott program a megajándékozott hölgy ízlésének megfeleljen. Ha ugyanazokat az előadókat szereti mindkét fél, ez a figyelmesség dupla élmény lesz.

Nőnapi ajándékozás a munkahelyen

Cégek esetében a virág az elterjedt köszöntési forma, azonban itt is be lehet vetni újszerű ötleteket.

Ha cégen belüli nőnapi köszöntésben gondolkodunk, mindenképpen az egyszerűség elvét kövessük. Olyan ajándékokat vagy programokat válasszunk, melyek minden kolléganő számára ugyanolyan örömet okoznak. Munkahelyi köszöntés alkalmával jó ötlet lehet kitűzők, egyszerű ékszerek, általános kozmetikai termékek ajándékozása. Csapatépítés szempontjából sem utolsó egy közös reggeli, vagy akár egy exkluzív fotózás.

Végső soron (majdnem) mindegy, milyen ajándékot választunk nőnap alkalmából.

Két fontos szempontot tartsunk azonban szem előtt!

Valamilyen formában mindenképpen köszöntsük fel környezetünk hölgy tagjait, és olyan köszöntési formát vagy ajándékot válasszunk, amivel örömet okozunk a másik félnek.

Ajánlott cikkek