Lélek

5 jel, hogy a pasi jobban odavan értetek, mint ti érte

Ha randizni kezdünk valakivel, általában nem mutatjuk ki teljesen őszintén az érzelmeinket, hiszen még mi sem tudjuk, mit akarunk igazán. És persze ott a nagy kérdés, amitől sok minden függ: vajon neki is tetszem annyira, mint ő nekem?

vous - 2022.02.19.
5 jel, hogy a pasi jobban odavan értetek, mint ti érte

Ha bizonytalanok vagytok abban, hogy mit érez irántatok a kiszemelt pasi, akkor csak figyelnetek kell az apró jeleket – írja a Women's Health. Ha ezt az 5 dolgot tapasztaljátok, akkor bizony még jobban odavan értetek, mint ti érte!

Állandóan üzenetekkel bombáz titeket

Napok óta az ő "jó reggelt üzijeire" ébredtek? A nap minden percében tájékoztat titeket arról, hogy épp mit csinál? Ez az első jele annak, hogy belétek zúgott valaki 🙂

Objektum doboz

Meg akarja ismerni a családotokat és a barátaitokat, ráadásul a harmadik randi előtt

Az, hogy bemutattok valakit a szeretteiteknek egy meghatározó pillanat a kapcsolatotokban. Ha feltűnően hamar találkozni szeretne velük, az azért elég gyanús, nem?

Váratlanul felbukkan, csak hogy veletek legyen

Annyira szeretne veletek lenni, hogy nem bírja ki az előre megbeszélt találkáig. Ha ilyet csinál egy pasi, akkor tényleg nagyon odavan értetek!

Objektum doboz

Azelőtt szerelmet vall, mielőtt eldöntenétek, mit akartok tőle

Igen, ez egy eléggé félreérthetetlen "jel". Ebben az esetben a reakciótok a döntő: ha váratlanul azt mondják nektek, "szeretlek", csak az számít, mit éreztek. Ha örültök a dolognak, az szuper, de ha nem igazán tudjátok, mit válaszoljatok erre, akkor még nem álltok készen a kapcsolatra.

Objektum doboz

Feltűnően gondoskodni akar rólatok

Kettőt köhögtök a telefonba, ő pedig már rohan is hozzátok a forró húslevessel. Ismerős? Akkor a srác teljesen odavan értetek.

Ajánlott cikkek