Egyéb kategória

Tévedés, hogy mindenkinek minden jól áll – Így válasszatok fülbevalót az arcformátokhoz!

Hiába, míg a boyfriend nadrágok, chokerek és flatformcipők jönnek-mennek, addig vannak, amik stabilan kitartanak mellettünk. Ilyenek a fülbevalók is. Habár egy-egy fazon erejéig követik a divatot, szerencsére mindig megtalálható néhány kedvenc: a jól bevált karika, a hosszúkás-lógós fazonok vagy épp az aprócska darabok. Ha pedig a kedvencünk megvan, már csak meg kell győződnünk arról, biztosan hozzánk illik-e!

vous - 2022.02.23.
Tévedés, hogy mindenkinek minden jól áll – Így válasszatok fülbevalót az arcformátokhoz!
fülbevaló rúzs

 

Trendi fülbevalókat és szuper rúzsokat kombináltunk össze – Pletykáljatok ti is stílusosan!

Eszünkbe jutott két alapvető testrészünk, ami nélkül nehéz lenne pletykálni. Igen, a szájra és a fülre gondolunk! Mivel a pletyka minden ember, de főleg minden nő életének elkerülhetetlen része, így arra gondoltunk, megmutatjuk nektek, milyen fülbevalókat milyen rúzsokkal kombináljatok ahhoz, hogy stílusosan fecseghessetek!

A korábbi cikkünket ITT megtalálhatjátok.

Ovális

Talán az egyik legszerencsésebb kategóriába esnek azok a lányok, akiknek ovális az arcuk. Nektek szinte minden jól áll, a hosszúkás, lógó fülbevalóktól az aprócska pöttyökön át egészen a nagy kerek darabokig. Ha szeretnétek ellensúlyozni az arcformátokat, válasszatok a kerekebb, gömbölyűbb fazonokból, ha viszont elfogadjátok magatokat úgy, ahogy vagytok, akkor határt csak az ízlésetek szabhat!

1. Zara, 2. Mango, 3. H&M

Forrás: VOUS

1. Zara, 2. Mango, 3. H&M

Kerek

Ha ti is a kerek arcú lányok csoportját erősítitek, jobb, ha elkerülitek az apró, kör alakú fülbevalókat, amikkel még inkább ráerősítetek az arcformátokra. Kísérletezzetek hosszúkás, ovális vagy csepp alakú ékszerekkel, ezekkel ugyanis nyújthattok az arcotokon.

1. H&M, 2. Mango, 3. Mango

Forrás: VOUS

1. H&M, 2. Mango, 3. Mango

Szív alakú

Valószínűleg már sejtitek is, mi fog következni: kerüljétek az apró, szív alakú fülbevalókat. Ezek helyett válasszatok olyan darabok közül, amik lefelé szélesednek. Hordjatok bátran hosszúkás, ovális, csepp alakú vagy csillár formájú fülbevalókat. Legjobb választás a nagy karika fülbevalók lehetnek, amik most egyébként is hódítanak!

1. H&M, 2. H&M, 3. Mango

Forrás: VOUS

1. H&M, 2. H&M, 3. Mango

Szögletes

Ha titeket is szögletes arccal áldott meg az ég, érdemes ezt lágyítanotok. Ezt legegyszerűbben a kör formákkal, golyós, gyöngyös darabokkal tehetitek meg. Fontos megjegyeznetek, bármennyire is izgalmas a szögletes arc, érdemes a geometriai formákat, éles, szögletes fazonokat kerülnötök! Helyettük próbálkozzatok a hosszúkás, maximum állkapocscsontig érő fülbevalókkal!

1. Mango, 2. Zara, 3. H&M

Forrás: VOUS

1. Mango, 2. Zara, 3. H&M

Hosszúkás

A hosszúkás arcú lányoknak az első és legfontosabb szabály, hogy semmiképp ne nyúljatok hosszúkás fülbevalókhoz! A hosszúkás archoz az aprócska fülbevalók passzolnak leginkább, de érdemes a másik véglethez is fordulni, és megbarátkozni a nagyobb, 3D-s, statement darabokkal is, ezek ugyanis teljesebbé teszik a vékony arcotokat.

1. Mango, 2. Zara, 3. H&M

Forrás: VOUS

1. Mango, 2. Zara, 3. H&M
Na és ti mit viseltek?
Objektum doboz

Ajánlott cikkek