Egyéb kategória

“Ebből sosem volt vitánk egymással” – Kiderült, közös kasszán van-e Lékai-Kiss Ramóna és férje.

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté is igen jól keres munkájából adódóan. Most kiderült, közös vagy külön kasszán vannak-e!

vous - 2022.02.24.
“Ebből sosem volt vitánk egymással” – Kiderült, közös kasszán van-e Lékai-Kiss Ramóna és férje.

A Sztárban Sztár zsűritagja és kézilabdás kedvese 2016-ban ismerkedett meg egymással, amit elég gyorsan házasság, majd kisfiuk, Noé megszületése követett. A HOT! Magazinnak adott interjújából kiderült, a pénz sohasem volt vita tárgya náluk. Kapcsolatuk eleje óta külön kasszán vannak, ám ha valamelyiküknek anyagi segítségre lenne szüksége, a másikhoz bátran fordulhatna.

Objektum doboz

Valahogy úgy alakult már a kezdetektől, hogy külön kasszán vagyunk. De nem lett ez így kimondva, csak így van. Sokáig nem is laktunk együtt: én ugye Budapesten éltem – a munkám ide szólított –, Máté pedig Veszprémben. Csak amikor megszületett a kisfiunk, Noé, akkor költöztünk oda; a kórházból már Veszprémbe, Mátéhoz mentünk haza. De mindenben számíthatunk egymásra, és ez az anyagiakra is vonatkozik. Ha egyikünknek bármikor szüksége lenne pénzügyi segítségre, bátran indulhat a másikhoz. Igazából úgy vagyunk külön kasszán, hogy közös az a kassza, mert valójában amink van, az a kisfiunké. Ebből sosem volt vitánk egymással

– meséli Lékai-Kiss Ramóna.

Ajánlott cikkek