Egyéb kategória

A testalkatotokhoz válasszatok tavaszi kabátot! – a motoros dzsekitől a bukléig

A tavaszt nemcsak a szupervékony és trendi tavaszi cipők érkezése miatt várjuk, de végre a télikabátokat is eltehetjük lassan a gardrób mélyére. Elérkezik ugyanis a vékony, lenge kabátok ideje! S hogy melyik fazont válasszuk a testalkatunkhoz? Ebben segítünk most nektek!

vous - 2022.02.25.
A testalkatotokhoz válasszatok tavaszi kabátot! – a motoros dzsekitől a bukléig

Fiús alkatúaknak tökéletes

A ballonkabát, ahogy minden tavasszal és ősszel, mindig megtalálható lesz a boltokban. Továbbra is nagy kedvenc, mivel ha egyszer beszerzünk egyet, azzal évekre kipipáltuk a tavaszi-őszi kabátproblémát. Választhatjuk a klasszikus fekete, bézs, púderszíneket, de minden évben látható piros, kék, zöld vagy épp sárga színben is.

Ha színes darabról van szó, akkor a kék vagy a bézs verziót szerezzétek be. Ezeket könnyen kombinálhatjátok a hétköznapi viseletetekben. A kicsit fiús alkatú nőknek mindenképp érdemes venniük egyet, pláne a derékövvel ellátott verzióját, ami szép ívet adhat az alakjuknak. A legjobb, ha térd fölötti fazont választotok, az ugyanis mind lapos, mind magas sarkú cipőkhöz tökéletesen passzol.

1. Zara, 2. H&M, 3. Mango, 4. H&M

1. Zara, 2. H&M, 3. Mango, 4. H&M

Teltebbeknek kötelező

A vékony szövésű kabátok általában egyenes szabásúak, egyszínű darabok, de mintás változatokkal is összefuthatunk. Ezek szupercsinosak és biztosan nem csak egy szezon erejéig lesznek divatosak. Szinte minden testalkathoz passzolnak, de leginkább teltebb nőknek ajánlott, akik a deréktáji felesleget szeretnék eltakarni.

1. Mango, 2. H&M, 3. H&M, 4. Mango

1. Mango, 2. H&M, 3. H&M, 4. Mango

Vékony csípőjűeknek alapdarab

A vékony csípővel rendelkező lányok a farmerdzsekikből, motoros kabikból és bomberdzsekikből válogathatnak Érdemes beszerezni ezekből a fazonokból legalább egyet, mert a mindennapokban igazi aduász. Szoknyához és nadrághoz egyaránt bátran felvehetitek. Ha pedig bevállalósak vagytok, akkor kicsit megkeveritek a jól megszokott stílusokat és magas sarkú cipővel párosítjátok!

1, H&M, 2. Zara, 3. Zara, 4. H&M

1, H&M, 2. Zara, 3. Zara, 4. H&M

Magas lányoknak must-have

A buklékabát még mindig hódít. A téli, vastagabb verziót lecserélhetitek egy vékonyabb anyagból készült fazonra. Mielőtt beszerzitek ezt a szuper darabot, fontos tudni, hogy ez a kabát leginkább magasabb lányokon mutat jól. A 165 centiméter alatti lányoknak sajnos nem túl optimális.

1. Zara, 2. H&M, 3. H&M, 4. Mango

1. Zara, 2. H&M, 3. H&M, 4. Mango

Széles csípővel rendelkezők imádni fogják

Ha eddig ódzkodtatok a poncsóktól és a pelerinektől, ideje velük megbarátkozni. Nagyon nőies viselet és egy magas sarkúval tökéletes párosítás. Leginkább azoknak ideális, akik a csípőjüket/derekukat szeretnék eltakarni. Ha viszont nincs takargatnivalótok, bátran hordjátok, ugyanis minden testalkatra tökéletes. Bevállalós, sportosabb lányok viselhetik tornacipővel is, garantált a vagány összhatás!

1. Zara, 2. Mango, 3. Mango, 4. Mango

1. Zara, 2. Mango, 3. Mango, 4. Mango

Ajánlott cikkek