Egyéb kategória

Randizás egyszeregy: 7 apró részlet, amellyel elbűvölheted partneredet

Persze, már régóta tudjuk: a külső nem minden. Mégis, ha az ember randizni megy, természetéből fakadóan szeretne minél jobban kinézni, szeretné minél inkább elbűvölni a partnerét. Ez különösen igaz, ha egy vakrandiról, egy neten leszervezett találkozóról vagy bármilyen első randevúról van szó. És ezzel nincs is semmi baj! A probléma ott kezdődik, ha nem igazán tudod, hogy hogyan fogj neki a készülődésnek, hogy mi az, amit mindenképpen el kell kerülnöd, vagy hogy milyen apró részletekkel tudod igazán lenyűgözni a másikat. Most ebben segítünk neked!

vous - 2022.02.02.
Randizás egyszeregy: 7 apró részlet, amellyel elbűvölheted partneredet

Hogyan készülj fel?

Ha szeretnél jó benyomást tenni a másikra, akkor a készülődéstől nem szabad sajnálnod az időt – már csak azért sem, mert ha az egész ideges kapkodásba torkollik, máris kevésbé leszel szalonképes a találkozón. Frusztráltan és késésben pedig nem igazán tudod az elbűvölőbb énedet adni, nemde?

A folyamat természetesen a tisztálkodással kezdődik, legyél üde, ápolt – és persze felkészült mindenre! Figyeld meg, ha frissen mosott a hajad és sima a lábad, máris magabiztosabban vágsz neki a randidnak. Ezután jöhet egy kis smink – épp csak annyi, amennyiben jól érzed magad! A ruha- és cipőválasztásnál is azt tartsd szem előtt, hogy miben érzed jól magad. Lehet, hogy nem a legdivatosabb vagy legkihívóbb darab lesz a nyerő, de ha laza és magabiztos vagy benne, úgyis tarolni fogsz vele!

7 apró részlet, amellyel elbűvölheted partneredet

Azt már nagy vonalakban átvettük, hogy melyek a randevúra készülés legalapvetőbb lépései. Most pedig áttérünk azokra az okos kis apróságokra, amelyekkel elvarázsolhatod a másik felet.

1. Csábító illat

Itt nemcsak arra gondolunk, hogy kellemes illatú tusfürdőt válassz, sokkal inkább a tökéletes parfümre! Ha randira indulsz, válassz valamilyen édeskésebb, lágyabb illatot, amiben van egy kis csavar, mondjuk egy könnyű, füstös beütés – ezzel biztosan felkelted majd a figyelmét. 

2. Laza loknik

Azt már fentebb tanácsoltuk, hogy tiszta, rendezett hajjal érkezz. Arra viszont nem tértünk ki, hogy milyen frizurát érdemes készítened. Ezzel kapcsolatban a legjobb, ha laza maradsz, például kiengedett, lazán hullámos tincsekkel! Egy szoros konty nagyon elegáns lehet egy munkahelyi vacsorán, de egy randin nem éppen az a célod, hogy a másikat meggyőzd a szakmai profizmusodról, nemde?

3. A tökéletes mosoly

Meglepődnél, ha azt mondanánk, a legtöbb férfi a nők mosolyát nézi meg először? Pedig tényleg így van! Ezért gondoskodnod kell arról, hogy kellemes látvány fogadja őket. Ehhez persze az otthoni szájápolás a minimum, de ha régen voltál fogorvosnál, akkor itt az ideje egy gyors és profi tisztításnak is, amelynek a fogkőeltávolítás is a része. Így igazán magabiztosan villanthatod majd meg a mosolyod, a fogkőeltávolításért ráadásul hosszú távon is hálás leszel magadnak (és az orvosodnak)! Ha jól érzed magad egy feltűnő színű rúzsban, azzal tovább fokozhatod a hatást.

4. Vezesd a tekintetét!

Azt mondják, a nők orruknál fogva vezetik a férfiakat. Ez persze egyáltalán nem igaz, de néha azért egy kis cselhez folyamodhatunk. Ilyen például az, hogy különböző kiegészítőkkel odairányítjuk a partnerünk figyelmét, ahová szeretnénk. Ha például a – visszafogottan megmutatott! – dekoltázsodra vezetnéd a szemeit, válassz egy hosszú nyakláncot! Ha pedig a napokban manikűröztettél, egy okosan megválasztott karkötő segítségével mutasd meg neki az ápolt kezeidet!

5. Rebegtesd azokat a pillákat!

A legtöbb férfi a természetesség híve, így felejts el a feltűnő műkörmöket, a póthajat és a túl sok, túl vastag műszempillákat! Azt viszont nem mondjuk, hogy nem is emelheted ki finoman a tekinteted egy-egy jól elhelyezett szálas műszempillával. A különálló szálak közül is rövidebbeket válassz, és egy pillaragasztó segítségével a szemed külső sarkába helyezz 2-3 szálat. Ezzel igazán csábos összhatást érhetsz el, és még csak észre sem fogja venni, hogy nem a saját pilláidat rebegteted!

6. Pántok – okosan elhelyezve

A férfiak egész egyszerűen odáig vannak a fehérneműkért. Éppen ezért finoman megmutathatsz nekik egy kis ízelítőt – de tényleg csak egészen visszafogottan! Itt arra gondolunk, hogy kifejezetten csábító tud lenni, ha a válladon, a topod pántja mellett megvillan a melltartódé is. Hasonló hatást érhetsz el azzal is, ha például a fehér inged alá egy fekete melltartót veszel fel. Megőrül majd érted!

7. Te menj el a randira!

Mi az, ami a legvonzóbb tud lenni egy nőben? Az, ha önmagát adja! Mindegy, hogy a frizurádról, a ruhádról vagy arról van szó, hogy mit mondasz neki, a lényeg az önazonosság. A másik fél ugyanis jó eséllyel kiszúrja majd, ha valaki másnak próbálsz látszani – ha az első estén nem is, hosszú távon biztosan. Éppen ezért ne gondold túl, ne erőltess magadra semmit, vedd lazán és érezd jól magad – hiszen ezért fogadtad el a meghívást, nemde?

A külső megfog…

… a belső megtart! Azaz: ne csak a külsőségekre fektesd a hangsúlyt, már a legelső találkozón se. Legyél érdeklődő, kedves, közlékeny, hogy legyen kedve veled máskor is hosszú órákon át beszélgetni! Mert ha a megfogadod a fenti tippeket, akkor biztosan szívesen nézeget majd egész este… de ha mást nem tud veled csinálni, nem biztos, hogy lesz második találkozó!

Ajánlott cikkek