Egyéb kategória

Anyagi gondokkal küzd a válás után Kulcsár Edina

A szépségkirálynő januárban jelentette be, hogy elválnak férjével, nem sokkal ezután pedig új kapcsolatát is megmutatta a világnak.

vous - 2022.03.07.
Anyagi gondokkal küzd a válás után Kulcsár Edina

A válás után Edina maradt a gyerekekkel a családi házban, így viszont ő fizeti az álomotthonuk után a 70 milliós hitelt, ami a 200 milliósra becsült házuk után havi 500 ezer forintra is rúghat. Bár a volt szépségkirálynő és férje az évek alatt több céget is alapított, ráadásul az influencer munka is sokat hoz a konyhára, Edina most úgy tűnik, mégis munka híján van.

Kétgyermekes édesanyaként korábban arról nyilatkozott, Csutival dolgoznak a házasságuk megmentésén. Nem sokkal később azonban kiderült, összejött G.w.M-mel a közös munka közben. A cégek ezután elpártoltak tőle, visszamondták vagy szüneteltetik az együttműködéseiket

– nyilatkozta egy ismerőse a Blikknek.

Az újság Edinát is megkereste az ügyben, aki nem tagadta sem a hitelt, sem pedig a munka körüli pletykákat, ám az ő elmondása szerint ez az ő döntése volt.

Én kértem, hogy tartsunk egy kis szünetet, hogy minél több időt tudjak a gyerekeimmel tölteni. Szépen lassan azonban elkezdek visszatérni a munkába

– mondta.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Forrás:
Instagram / @_pakame_

Kulcsár Edina nem tétlenkedett az elmúlt években, aminek meg is lett a gyümölcse. Csutival közös vállalkozásuk a nyilvánosan elérhető adatok szerint 50 milliós bevételt termelt. Emellett influencerként is tevékenykedik, ami szintén jól kereső szakma, posztonként akár 250-400 ezer forintot is elkérhet a cégektől.

A Blikk Csutit is megkereste a fizetés ügyében, ő hajlott volna más megoldásra is, ám végül így sikerült megegyezniük. De azt elárulta, számíthat rá Edina, ha a helyzet úgy hozza.

Sosem hagynám, hogy a gyerekeim édesanyja nehéz anyagi helyzetbe kerüljön. Bármikor segítek, ha a helyzet úgy kívánja

– mondta szűkszavúan Csuti.

Ajánlott cikkek