pár

5 jel, hogy a pasi nem akar komoly kapcsolatot

Az egyik legnehezebb dolog eldönteni, hogy a pasi, akivel randiztok komoly kapcsolatot szeretne-e veletek, vagy csak az időtöket vesztegeti. Most itt egy kis segítség: ha ezt az 5 jelet tapasztaljátok, akkor felesleges rá pazarolni az időtöket.

Nem kommunikál veletek

Az, aki tényleg szeretne tőletek valami komolyabbat, érdeklődik irántatok. Kíváncsi rá, hogy telt a napotok, mi van veletek, és persze ő is szívesen osztja meg veletek a saját dolgait. Hogy tesztelhetitek ezt? Egy teljes hétig fogjátok vissza magatokat és ne keressétek! Ne tegyetek semmi erőfeszítést azért, hogy beszéljetek, hagyjátok, hadd keressen mindig ő titeket. Higgyétek el, észre fogjátok venni, ha tényleg akar tőletek valamit!

Jobban érdekli a szex, mint a randi

Aki többet szeretne tőletek, mindent meg fog tenni azért, hogy megszerezzen titeket. Elvisz vacsorázni, moziba, sétálni. Ellenben azok, akik csak szórakoznak veletek, elsősorban a saját igényeiket szeretnék kielégíteni.

Forrás:
Flckr/ AllWonders Travel

Még nem találkoztál a barátaival vagy a családjával

Aki komoly kapcsolatot szeretne, büszke arra, hogy veletek mutatkozhat, így azt akarja, hogy ismerkedjetek meg a barátaival, később pedig a családjával. Ha azonban próbálja elkerülni ezeket a szituációkat, akkor az sajnos nem jelent jót.

Még mindig van egy (vagy több) másik lány a képben

Ha tényleg fontosak vagytok a számára, akkor csak veletek foglalkozik, más nem is érdekli. Azonban ha még másokkal is randizgat vagy flörtölget, akkor abból nem valószínű, hogy hosszú kapcsolat lesz.

Kerüli a komoly beszélgetéseket, nem akarja definiálni a kapcsolatot

Ez egy olyan dolog, amiről beszélni kell. Jó, nem az első randin, de amint elkezdetek azon gondolkozni, hogy komolyabb kapcsolatot szeretnétek vele, finoman kérdezzetek rá, hogy nagyjából mik a tervei. Ne féljetek a választól, ha most nem akar veletek lenni, akkor sajnos később sem fog, így jobb ezt azelőtt megtudni, mielőtt teljesen belezúgnátok.