Lélek

6 egyértelmű jele, hogy tetszel a pasinak, csak nem meri kimondani

Nem minden pasi alfa-hím, hál’ istennek. Ami egyet jelent azzal, hogy sokan nem tudják, hogyan fedjék fel valós érzéseiket egy lány előtt. Ez nem baj. Nekik vannak más módszereik, amikkel egyértelműen a tudtunkra adják, hogy tetszünk nekik. Nekünk csak olvasni kell ezekből!

vous - 2022.03.12.
6 egyértelmű jele, hogy tetszel a pasinak, csak nem meri kimondani

Oviban ment a hajhúzás, általánosban a lányok dobálása hóval, most meg már a tízéveseknél is a Facebook-lájkolás. A gyerekes hóbortok idővel eltűnnek, megváltoznak, és ahogy a pasik is kezdenek megérni (természetesen a nőknél lassabban), előjönnek a mára már teljesen elfogadott módszerek, amelyekkel kisebb-nagyobb sikerrel próbálják elmondani egy lánynak, mennyire tetszik nekik. Tinder, Snapchat, Instagram, lájkok és kommentek. A bátrak azért szóban is elárulják érzéseiket, de a legtöbben még mindig a gyerekkorból merítenek.

Több pasi félénk, és néha még tehetetlen is, de pont ezért imádjuk őket. Határozatlanságuk vonzó, kedveskedésük számunkra egyértelmű, zavarba hozó.

Meg akartok győződni arról, hogy a pasinak, akivel randiztok, tutira bejöttök-e? Akkor itt van 6 jele annak, hogy tetszetek a srácnak.

1. Sokat van körülöttetek

Talán mindennap elmegy a kedvenc kávézótok előtt. Ha együtt dolgoztok, mellétek ül ebédnél, és sokszor találjátok őt az asztalotok környékén. Egy jel arra, hogy szeret a közeletekben lenni, de nem akarja ellopni előletek a reflektorfényt. Próbálja kideríteni, hogyan tölthet veletek (vagy épp mellettetek) még több időt. 

Forrás:
iStock

2. Feltűnően kedves veletek

Megkínál a nasiból, meghív kávéra, érdeklődik a napotokról és az életetekről. Ebédre invitál, barátkozik, és próbál megnevettetni. Mindig udvarias, tisztelettudó, csak annyira távolságtartó, amennyire szükségesnek érzi.

3. Nem tud nem mosolyogni rátok

Mosolyogva köszön és búcsúzik. Zavartan mosolyog, néha fogvillantósan, máskor szerényen. Cuki!

4. Mindenre odafigyel

Érezteti veletek, hogy figyel. Nemcsak arra, amit mondotok, hanem arra is, ahogy bizonyos helyzetekben reagáltok. Próbálkozik nem bámulni titeket, de esélye sincs. Ha csak ültök és bambultok, ő néz titeket. 

5. Bókol

A legapróbb változásokat is észreveszi rajtatok. Legyen az frizura, smink, új cipő vagy telefontok. Még a más árnyalatú rúzsotok is feltűnik neki. Bármi legyen is az, mindenre pozitív megjegyzést tesz. Ezzel is azt mutatva, tetszetek neki. Figyelmességből jeles! 


6. Nem hív randira

Mert félénk, mint a legtöbb pasi. Nem akar rátok telepedni, esetleg megijeszteni titeket. Vagy csak nem tanulták meg, hogyan lépjenek ki a komfortzónájukból. Ha úgy érzitek, nem elég bátor, de a felétek irányuló jelekből arra következtettek, tetszetek neki, hívjátok randira ti őt! Veszítenivalótok nem sok van.

Ajánlott cikkek