Magna Cum Laude

Gyászol a Magna Cum Laude: Elhunyt zenésztársuk

Meghalt a Magna Cum Laude együttes zenésztársa és közeli barátja.

Magda Lajos felesége osztotta meg a szomorú hírt. "Kedves barátok és ismerősök! Összetört szívvel tudatom veletek, hogy Lajos örökre elment. A megemlékezés helyéről és idejéről fogok mindenkit értesíteni. Köszönöm, hogy olyan sokan mellette álltatok"- írta a gyászoló özvegy közösségi oldalán.

Már január közepén arra kérte a Magna Cum Laude a rajongóit, hogy együtt imádkozzanak barátjuk életéért, aki mélyaltatásban volt akkor már. 

Magda Lajos elkapta a koronavírust és életveszélyes állapotban van, lélegeztetőgépen tartották és műtüdős kezelést kapott. 

Akkor így írtak zenésztársukról: "Talán néhányan, a régi rajongók közül emlékezhettek rá. Magda Lala, Barátunk, Zenésztársunk, Testvérünk. Mi csak így nevezzük őt. Több alkalommal segítette zenekarunkat a koncertjeinken, tette még különlegesebbé Magnatofon című dalunkat, felejthetetlen billentyűjátékával. Most rajtunk a sor! Nekünk kell segítenünk rajta. Az alábbi posztban találjátok felesége, Natália segítség kérését. Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért, hogy mihamarabb lássuk magunk között!"