jennifer aniston

Az álompár újra együtt? Jennifer Aniston és Brad Pitt Párizsban egymásra találtak

Jennifer Aniston Párizsban forgat filmet, ami annál is érdekesebb, hogy Brad Pitt is vele lakik a Four Seasons Hotel egyik lakosztályában.

Úgy tűnik az álompár Franciaországban éleszti újjá a szerelmét - írja a Blikk. De mi is történik pontosan kettejük között? Néhány forrás elárulta.

- Nem véletlen, hogy egyszerre vannak Párizsban - nyilatkozta az InTouch magazinnak a párhoz közel álló informátor. - Úgy gondolták, hogy ha tehetik, együtt töltik ezt a fél évet, aztán majd döntenek a folytatásról. Nemcsak egy városban, hanem egy hotelben is laknak, ugyanabban az elkülönített lakosztályban.

Szemtanúk szerint már a Valentin-napot is együtt töltötték. Élvezik egymás társaságát, és azt, hogy Párizsban kevésbé kell bujkálniuk.

A francia Closer magazin még az első randiról is közölt néhány információt:

„Jennifer a szálloda társalgójában farmerban és rövid zakóban várakozott, amikor Brad a testőrével belépett. Onnan vacsorázni mentek, és együtt töltötték az egész estét.”

- Amíg Aniston a vígjátékot forgatja, Pitt többnyire mú­zeumokban tölti az idejét. Eleve egy Pompidou Központban rendezett kiállítás megnyitójára érkezett, és mivel imádja az építészetet és a képzőművészetet, végigjárja Párizs múzeumait - mesélte az informátor.

Vajon sikerül feleleveníteni a kettejük közti szerelmet? A rajongók reménykednek benne, hogy az álompár újra egymásra talál.