Lakatos Gabriella

“Elvette az életem értelmét” - megszólalt a nő, akinek párja kinyomta a szemeit

Februárban puszta kézzel vakította meg párját egy férfi Kemecsén, féltékenységből. Ezt követően napokig bujkált, de a rendőrségnek sikerült megtalálnia.

A férfi Lakatos Gabriella mindkét szemét kitépte, meg is szúrta a nőt, majd egy árokba lökte. Támadója letartóztatását követően a nőt védett helyre szállították, ahonnan most egy másikba költözik majd.

“Amikor felébredtem, Istentől kaptam egy új életet, a régit pedig már nem akarom. Teljesen más ember lettem. Az életem értelmét vette el tőlem, hogy láthassam felnőni a négyéves kislányom. Korábban minden este sírva aludtam el a boldogságtól, amikor Mirában gyönyörködtem. Minden nap elmondja a kincsem, hogy azt álmodta, újra látok”

– kezdte a Blikknek megtörten Gabriella. Miközben gyermekéről beszélt könnyek folytak az arcán.

“Néha szépeket álmodom, néha azt álmodom, hogy még látok és ekkor élek igazán. Többnyire azonban csak nyugtatókkal tudok elaludni, és rémálmok gyötörnek. Múlt éjjel rohantam, sikoltozva menekültem a volt párom elől és szabadulni próbáltam” – tette hozzá.

Életmentő műtétek során esett már át, de még néhány esztétikai beavatkozás vár rá, és műszemet is fog kapni. A falujába is visszatért nemrég, sőt a szörnyű tett helyszínére is. A kérésére az összes ruhát, emléket el kellett égetni, ami a támadójához kötötte.

A nőt sokan dícsérték szemei miatt.
A nőt sokan dícsérték szemei miatt.
Forrás:
Lakatos Gabriella

A csonkítás ügyében még zajlik a nyomozás, tegnap a korábbi bántalmazások és a nő elrablása miatt tartottak előkészítő ülést. Gy. Attilára több mint tíz év fegyházat kért az ügyészség, de ő a távmeghallgatáson nem ismert el semmit, illetve nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról. A jelét sem mutatta a megbánásnak.

“Egy gyilkost melengettem a keblemen. Sokan udvaroltak a Facebookon, főleg a szemeimet dicsérték, de nem volt előtte semmi titkom. Sosem felejtem el, amikor azt mondta, „egyszer kiveszem a szemeidet, hogy rajtam kívül más ne lássa. Én foglak téged vezetni”. Nem hittem, hogy beváltja az ígéretét…” - nyilatkozta Gabriella.

600

Ha szeretne segíteni Gabriella családján, ezen a számlaszámon teheti meg.

Számlatulajdonos: Orosz Mira Norina

11773449-03088889-00000000

HU93 1177 3449 0308 8889 0000 0000