menyasszony koszorúslányok

Egy menyasszony túlment minden határon: felháborító dologra kérte a koszorúslányát

Láttam fotókat esküvőkről, ahol nők állnak a menyasszony mellett, egyforma ruhában. Azt hiszem, úgy hívják őket, hogy koszorúslányok. Azt gondoltam, ez csak elvétve fordul elő, Amerikában, de nem, itthon is van, aki követi a trendet.

Elvileg a koszorúslányok feladata, hogy a szervezés terhét levegyék a menyasszony válláról: megszervezik az álomnászutat, előkerítik a tökéletes ajándékot a párnak, és lelki-testi támaszt jelentenek a menyasszonynak. Nos, ez mind szép és jó, de én már csak ilyen koszorúslánymentes esküvőt fogok szervezni magamnak, főleg, mert úgy érzem, Amerikában a koszorúslánysors elég nyomorúságos.

Vannak reality show-k is, melyek azt veszik fel, hogyan választanak ugyanolyan ruhát a koszorúslányok, persze többnyire ordít valamelyikükről, hogy szíve szerint letépné magáról a textilt, de hát a menyasszonyért mindent el kell viselni, nem? Azt is, hogy egyforma borzalmas ruhában álltok egymás mellett, mint a giccses cukros habcsókok. Persze a giccs nem feltétlen rossz dolog.

Forrás:
giphy

Azért van egy határ!

A Hello Giggles ugyanis elkapott egy posztot a Redditen, ahol egy koszorúslány borult ki attól, hogy a menyasszony arra kérte, fesse át a vörös haját barnára, hadd legyen teljes az összhang haj ügyileg is. Szerintem – és sokan mások szerint is – ez a menyasszony túlzásba esett. Utána maradtak olyan pletykák is a felületen, hogy a menyasszony férjének a gyengéi a vörös nők, emiatt szerette volna a menyasszony, hogy hajszínt váltson a barátnője. Nos, ez már kicsit paranoiás viselkedés, nem?

Itt már vallottatok arról, hogy meddig mennétek el a barátnőtökért a nagy napon, de azért eddig nem merészkedett egyikőtök BBF-je sem, szóval adja magát a kérdés:

Ti átfestenétek a hajatokat a barátnőtökért?