TomJonesCover

Így néznek ki ma a retro korszak álompasijai – Neked is bejött valamelyikük?

A 60-astól a 80-as évekig terjedő időszak tele volt álomnőkkel, álompasikkal. Alig akadt olyan nő, aki nem volt szerelmes vagy legalábbis nem tetszett neki valamelyik korabeli férfisztár. De lássuk, hogy néznek ki ma ezek a szívtiprók!

The Beatles

Ki ne emlékezne a gombafejűekre, akik zenéjükkel az egész világot meghódították? Zenéjük mellett, maguk a zenészek is hatalmas sikert arattak a nők körében, ki is alakult körülöttük egy mánia a nők részéről. John, Paul, George és Ringo valamelyike minden nő szívét megdobogtatta, sokszor nem is egyét. Néhányan közülük elég szerteágazó életet éltek, sikerességük nem hanyatlott a Beatles-korszak után sem. Sajnos John Lennon és George Harrison már nincs közöttünk, de a mai Paul és Ringo még mindig sok női szempárt magukra vonhatnak.

Paul McCartney és Ringo Star
Paul McCartney és Ringo Star
Forrás:
flickr.com

Tom Jones

A zenészvilág ma is élő csillaga, nemcsak fiatalon, de még most is a női szívek csücske. Rajongói évtizedek óta ugyanúgy fejezik ki imádatukat: bugyit dobálnak a színpadra. Tom Jones már többször hangot adott nemtetszésének, de valljuk be, ennél őszintébb visszaigazolás nem is létezhet.

Tom Jones
Tom Jones
Forrás:
commons.wikimedia.org

Nem csak a zenei élet, de a színészvilág is tartogat álompasikat!

Alain Delon

Sokan emlékezhetnek a Fekete tulipán című film kékszemű álompasijára. A most 86 éves Alain Delon, a filmezés francia sztárja, bár nem szereti napjaink világát, amiben élünk – érthető okokból kiábrándult belőle -, sármját kora ellenére is megőrizte.

Alain Delon
Alain Delon
Forrás:
commons.wikimedia.org

Clint Eastwood

A színészvilág másik élő legendája Clint Eastwood. A színészt leginkább a macsó szerepeiről ismerhetjük, de zeneszerzőként, filmrendezőként és producerként is aktív. 91 éves kora ellenére megőrizte jó kinézetét, és teljesítményben sem marad alul. A 2021-ben készített Cry Macho - A hazaút című filmben színészként, rendezőként és producerként is közreműködött, bár ez az utóbbi évek alkotásairól gyakran elmondható mesterhármas. 

Clint Eastwood
Clint Eastwood
Forrás:
quotepark.com

Terence Hill

Bud Spencer híres verekedő társa, Zsugabubus azóta is jó egészségnek örvend, és néhány film és sorozat szerepet is elvállal a mai napig. A már több mint 80 éves filmcsillag, a rajongók nagy örömére néhány évvel ezelőtt Budapestre is ellátogatott egy filmbemutató erejéig. Kék szeme még ma is lenyűgöző!

Terence Hill
Terence Hill
Forrás:
commons.wikimedia.org

Pierce Brosnan

A nemcsak színész, hanem filmproducer és még környezetvédő aktivista Brosnan felett is jócskán eljárt az idő. Bár már a 70 felé közelít, a James Bond-filmek és a Mamma Mia sztárja még mindig elég jól néz ki!

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Forrás:
commons.wikimedia.org

A lista természetesen a végtelenségig folytatható, hiszen a sztárvilágba szinte csakis olyan pasik kerülhettek be, akik a képernyőkön vagy a színpadokon is jó benyomást keltettek. De sok más férfi csillag mellett, ők biztosan nők ezreinek szívét dobogtatták meg.